bnm aşkımda bilecik merkez -jandarma![]()
90/2
6. Jandarma Komando Er egitim alayı Kırkağaç/MANİSA
bnm aşkımda bilecik merkez -jandarma![]()
nişanlım şuanda hatayda 27sinde gitti sizce nereye düşer bi bilginz varmı yada bi ihtimall ??
ya ben anlamıyorum nerden bulucam acemı bırlıkım nereye dustugumu bı cvp verın allah askına
Merhaba; acemi birliğinizin nereye düştüğünü bu konuda bahsettiğimiz gibi sadece askerlik şubenizden sevk kâğıdınızı alırken öğrenebilirsiniz kişiye özel bir bilgi olduğu için bunu internet sayfalarında bulamaz ve öğrenemezsiniz. Vakit kaybetmeden askerlik şubenizi telefon ile arayıp en doğru bilgiyi alabilirsiniz
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
benim abimde halaoğluda etimesgutta yaptı acemiligi biri kıbrısa_digeri tekirdag_cerkezköye gitti
Benim Askerim Tokat 48.piyade alayında acemiliğini yaptı şuanda Kıbrıs paşaköyde usta birliğini yapıyor..
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
90/2 tertip . 6. ana jet üs komutanlığı bandırma/balıkesir $-294
HAVACILAR!!!
benim sevdiğimde kütahyaya gitti havacı olarak usta birliğine iç anadoluya düşer diyorlar...
nisanlim suan izmirde acemi askerlik yapiyo ve izmir genelde dagitimi nereye yapiyo bana bi yer soleyecek varmi(