tskederim soledigin icin ins benim yarimde ole guzel yerlere cikar yeri(
benim iki arkadaşım izmir/narlıdere de yapmıştı acemiliği biri bitliste biri bingölde şu an...
~14/10/2010~*KONYA*90/3
tskederim soledigin icin ins benim yarimde ole guzel yerlere cikar yeri(
rica ederim... inş öyle olur..
~14/10/2010~*KONYA*90/3
ben devre kaybı (komutanların deyimiyle denge kaybı) olarak başladım başlama tarihlerini genelde kendileri belirlerler tecil bozulduğu an yeri belli olur en geç 3 gün içinde acemi birliklerine gönderilirler (bu konuda soru sorulursa itinayla cevap vertebilirim)
Hatay serinyol'a düşenlere ufak bi bilgide ben vereyim acemi birliğini orada yaptım
tam bir cehennem sıcağıyla karşılaşacaklar ama umarım oranın kıymetini bilirler
sebebine gelince
hatay serinyol jandarma eğitim alay komutanlığı 12. bölük hariç bütün bölükler doğu ve güney doğuya gönderiliyor 12. bölük ise bağzı batı ama genellikle doğu ve güney doğuya gönderiyor.
serinyol kışlası 1-2-3-4. kısa dönem sınırcı 5-6-7-8-9. bölükler sınırcı ve 10-11-12. bölükler ise havancı yetiştiriyor ben 10 bölükteydim.
şuan hakkari cezaevinde ustabirliğini yapıyorum
bura hakkındada ufak bişeyler söyliyim
emin olunki duyduğunuzda ''offf nereye düştüm ben ya'' diyecek kadar kötü bi yer değil
ha hergün taş, biber gazı, molotof kokteyli yesekte bize zarar vermediler bugüne kadar))
aksine halkı askeri sever ama rütbelilere ayrı bi garezleri vardır o yüzden askerliğini yapmaya gidenler rahat olsunlar.
sınır karakollara gidenler ise tabiri caizse herşeye sazanlama atlamazlarsa sorun yok...
Şafak: DOĞDU GÜNEŞ 15.11.2011 darısı başınıza
![]()
Galatasaray SK
90/2 DK
Cezaevi karakol komutanlığı
Cezaevi koruma manga komutanı & 81mm Klasik havan manga komutanı Jandarma Onb.
Nurhak ÇELİK
ERZİNCAN
tşk paylaşım için
teşşekkürler