Iyi dusunmussun umarim 89/4 Yada Farklı Bir Tertipte Askere Gidecek Arkadaşların isine yarar. Tesekkurler.
Selamın Aleykum
Bu Konuyu Açmamım Tek Amacı 89/4 Yada Farklı Bir Tertipte Askere Gidecek Arkadaşlarımızın Nereye Düştüklerini Öğrenmek İçin Onları Yönlendirmektir.
Arkadaşlar Boşuna Googlede " Acemi Birliğim Nereye Düştü " Vs Gibi Şeyler Yazarak Aramaya Çalışmayın Çünkü Öğrenemezsiniz. Google'ye Bu Tür Şeyler Yazdığınızda Yüzlerce Sitede O Konu Çıkar Fakat Tıkladığınızda Farklı Sitelere Yönlendirilmek Yada Aradığınız Bilgi İle Alakasız Şeyler Görmekten Başka Bişey Olmayacaktır.Bu Sadece Çakallıkla Miileti Kandırıp Hit Kazanmak İsteyen Düzanbaz Webmaster,Adminlerin İşidir..
Peki Nereye Düştüğümü Nasıl Öğrenebilirim ?
Kaça Kaç Gideceğinizi Zaten 9,10 Ay Önceden Asal Sitesinden Celp Dönemlerine Bakarak Öğreniyorsunuz.
Örmeğin 89/4 Gideceğim Yani Kasım Asker Alımı Genellikle 17 sinden Sonra Olur Sizin Yapmanız Gereken İse 4 Gidecekseniz Ayın 1,2 Sinden İtibaren Keni Şubenizi Telefonla Arayıp Olmadı Yakınsa Şubeniz Şubenize Giderek Bunu Öğrenmeye Çalışmaktır
Bunun Dışında Kimin Nereye Gideceği Acemi Birliği Usta Birliği Vs Bilgiler İnternet Sitelerinde Kesinlikle Yayınlanmaz
Askerlik Şubeleri Telefonlarına Bu Bölümden Ulaşabilirsiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
Iyi dusunmussun umarim 89/4 Yada Farklı Bir Tertipte Askere Gidecek Arkadaşların isine yarar. Tesekkurler.
Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum
•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•
Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!
iڪےT∂ηßﺙℓ
Kareşim Çok teşekkür LEr PayLAşım içiNn..!
Rica Ederim.
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
teşekkürler..
sevgilim şuanda ankara etimesgutta acemiliğini yapıyor dağıtım neye göre belirleniyo ? ankaradan nereye düşer bi bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun...
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
benım nısanlım 89/2 gıttııı yaklasık on gun onceden acemı bırlıgılne nereye dustugu bellı olduuu cok dua ettım hersey yaptım allahım dualarıma karsılık verdı ve konyaya dusmustu ve yıne sanslıı kı usta bırlıgınede orda kaldı havakuvvetlerı sıtınger soforu olduu rahat oldugunu bılıyorum gıttım zıyaret ettım konyaya dusen arkdslarım varsaa emın olsunlar askerlerımız orda rahatlarr
ARKADASLAR Zonguldak Karabuk Jandarma egıtıyım tugayıoraya dusenler ulassın bana ozel msjdan
Mayısta bende gidiyorum acemi birliğimin neresi olacağını merak ettm Darklord un dediği gibi arama yaptım ama bu site cıktı tesekkür edrim bilgilendirme için..i