+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 1 2 3 SonuncuSonuncu
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Acemi Birliğini Nerede Yaptınız

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

89/2 konya hava savunma okulu merkez komutanlıgı 2 böluk 2 takım dıe bılıorum orlikon bataryası acemı bırlıgınıde burda yapmıstı usta bırlıgınıde hala yapıyorr

Acemi Asker bahriyeli_10 is on a distinguished road bahriyeli_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

89/4 hatay ıskenderun deniz er eğitim alayı 2/tabur 6/böluk 5/takım 1/manga usta bırlıgı ızmıt golcuk gemının adı KALKAN:d
    Simdi Ersin Diyorsunuz Gün Gelecek Ersin Bey Diyeceksınız Bugun 460 Diyorum Gün Gelecek Safak Doğan Günes Derim

Acemi Asker askerim benim is on a distinguished road

benm askerimde şuanda burdur 58.piyade alay komutanlığı ulaştırmada.. sizce nereye gider bi bilgisi oaln varsa lütfen yardım etsn bana..(

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aramıza hoşgeldin canım.. bir bilgim yok malesef.. olanlar varsa sana yardım edceklerdir mutlaka...

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Nereden
    Bursa

Alıntı askerim benim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benm askerimde şuanda burdur 58.piyade alay komutanlığı ulaştırmada.. sizce nereye gider bi bilgisi oaln varsa lütfen yardım etsn bana..(

canım butun acemı bılrıklerı zordur egıtım agırdır hepımızın askerlerı zorluk cektı acemılık donemlerınde sıkı oldugu ıcın ama ınan usta asker olunca bırde gorevlerıne dagılınca rahatlıcaklar egıtım bıtıcek yuruyus bıtıcek :

Nereden
    Bursa

ne guzel sımdıyse askerlerımız usta ne cabuk gecıyor zaman

Nereden
    Bursa

gecıyor dedımmı gecıyor

karamsar olmak yoktuu hanıı oyle bı gecıyor demıcenn cok guzel gecıyor dıcen de bakem

Kıdemli Asker esra sezer is on a distinguished road esra sezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abim acemi birliğini amasya da yaptı.usta birliği hakkari yüksekova da kmndydu.
    yarimde sivasta yapıyor şimdilik 1.bölük de usta birliğide haftaya belli olacak inşallah doğu olmaz

460 VATAN İÇİN GERİSİ ''bizim'' İÇİN...

[FONT=verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif][/FONT]
    éSra___♥___sézéR...
    91/3 ağRı d.beyazt

Tezkereci Asker helen_1208 will become famous soon enough helen_1208 will become famous soon enough

1.deniz er eğitim alay komutanlığı hatay iskenderun
    usta birliğimiz amfibi deniz piyade tugayı eski foça-izmir
    helen

hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış

Bayan Moderatör kubra-huseyin is on a distinguished road kubra-huseyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hüseyin'in Kalbi..

Abim iskenderunda yapmıştı acemiliğini ordan izmir poligona gitti usta birliğini orda yaptı ve çok rahattı
    Sevgilim ise bilecikte yapcak usta birliğine nereye gider acaba

+ Konuya Cevap Yaz