89/4 hatay ıskenderun deniz er eğitim alayı 2/tabur 6/böluk 5/takım 1/manga usta bırlıgı ızmıt golcuk gemının adı KALKAN:d
89/2 konya hava savunma okulu merkez komutanlıgı 2 böluk 2 takım dıe bılıorum orlikon bataryası acemı bırlıgınıde burda yapmıstı usta bırlıgınıde hala yapıyorr![]()
89/4 hatay ıskenderun deniz er eğitim alayı 2/tabur 6/böluk 5/takım 1/manga usta bırlıgı ızmıt golcuk gemının adı KALKAN:d
Simdi Ersin Diyorsunuz Gün Gelecek Ersin Bey Diyeceksınız Bugun 460 Diyorum Gün Gelecek Safak Doğan Günes Derim
benm askerimde şuanda burdur 58.piyade alay komutanlığı ulaştırmada..sizce nereye gider bi bilgisi oaln varsa lütfen yardım etsn bana..
(
aramıza hoşgeldin canım.. bir bilgim yok malesef.. olanlar varsa sana yardım edceklerdir mutlaka...
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
ne guzel sımdıyse askerlerımız usta ne cabuk gecıyor zaman![]()
gecıyor dedımmı gecıyor
karamsar olmak yoktuu hanıı oyle bı gecıyor demıcenn cok guzel gecıyor dıcen de bakem![]()
abim acemi birliğini amasya da yaptı.usta birliği hakkari yüksekova da kmndydu.
yarimde sivasta yapıyor şimdilik 1.bölük de usta birliğide haftaya belli olacak inşallah doğu olmaz![]()
♥
460 VATAN İÇİN GERİSİ ''bizim'' İÇİN...
♥
[FONT=verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif][/FONT]
éSra___♥___sézéR...![]()
91/3 ağRı d.beyazt
1.deniz er eğitim alay komutanlığı hatay iskenderun
usta birliğimiz amfibi deniz piyade tugayı eski foça-izmir
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
Abim iskenderunda yapmıştı acemiliğini ordan izmir poligona gitti usta birliğini orda yaptı ve çok rahattı
Sevgilim ise bilecikte yapcak usta birliğine nereye gider acaba![]()