İZMİR SEFERİHİSAR JANDARMA MUHABERE ER EĞİTİM TABURU 4.BÖLÜK SÜRÜNGEN 89/4 devam...
Acemi Birliğini hangi ilde,
Hangi birlikde,
Hangi bölük,
Hangi takım,
Kaç tertip olarak yaptınız?
Bizimle Paylaşmak İstermisiniz ?
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
İZMİR SEFERİHİSAR JANDARMA MUHABERE ER EĞİTİM TABURU 4.BÖLÜK SÜRÜNGEN 89/4 devam...
Yüreğim benim tüm kalbimle yanındayım ruhum...
Dün bir fotoğrafta gözlerini gördüm
İki uzak yıldız gibiydiler, dalgın
Bilsen neler anlattı bana, sessizce
Bir sevgiyle derinleşen bakışların.
Ötelerde, uzakta benimle vardın
Yansıdığını gördüm yüzünde aşkın.
Bir ara çıktın resimden usulca, ürkek
Bir ceylan gibi kollarıma atıldın
Özlemli dudaklarınla yangın yangın
Seni gördüm, yaşadım bir fotoğrafta
Her zamankinden daha çok bana yakın
Gelecek o mutlu günleri anlattın
ben deılde abim ISPARTA EĞİRDİR DAĞ Komando okulunda yaptı.
Su anda Hakkari dağ ve komando tugayı cavus olarak askerlık yapıyor. 10 Ayı kaldı.
slm benim askerim şuan acemiliğini tokat 5.piyade er eğitim alayında yapıyor.. nerelere verir ustalığı burası bi bilgisi olan var mı ?
benim askerimde amasyada
Benİm sevgİlİm ankara etİmesgutta yapiyor Şuanda
benim askerim Tokat 5. piyade tugayı 48. piyade alayı 1. tabur 2.bölük 3. takım 4.mangada acemiliğini yaptı
şimdi kıbrıstayız..
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
AYDIN 1.jandarma er eğitim tabur komutanlığı 2.bölük 2.takımda aşkımın acemi birliği.. usta birliğini henüz bilmiyoruz..
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!