teşekkür ederiz...
Merhaba Arkadaşlar,
Açılmasını İstediğiniz Bölümlerden Uygun Olanları Seçtim Açtım Sizin İsteyipte Şu Anda Açmadığım Bölümler İçin Lütfen Israr Etmeyiniz.
Yeni Açılan Bölümler ;
EDEBİ BÖLÜM Ve Alt Bölümleri Olan ;
Duygusal Bölüm
ATASOZLERI VE DEYIMLER
Şiirler Alt Bölümü Olan Kendi Şiirlerim
Türkiyeden Haberler Ve Alt Bölümleri Olan ;
Tiyatro ve Diğer Sanatlar
Güncel Haberler
KADINCA ve Alt Bölümleri Olan ;
Bakım Önerileri
SimdiAskerim.Com Mutfağı
Bu Bölümler Açılmıştır.
Hayırlı Olsun.
.
![]()
![]()
teşekkür ederiz...
biri var solumda / soluğumda...
tesekkurler...
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
Benimbir istegim olucaktı SimdiAskerim.Com Mutfağı bolumene
Çorbalar & Salatalar
Sebze Yemekleri
Et & Tavuk & Balık YemekLeri
Pilavlar & Makarnalar
Diyet Yemekleri
Antreler
TatLı & Pasta & Hamur İşleri
Yöresel Yemekler
Dünya Mutfağı
Mutfak Rehberi
kategoriler acılabilirmi en azından paylasımlar karısık olmaz mutfak bolumundeki...
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
teŞekr edrz bÖlmler İÇİn![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
Çok Fazla Katagoriyi Tasvip Etmiyorum, Sitemizin Amacı Belli Zaten. Ama Siz Yapmışşınız İtiraz Etmek Kimin Haddine![]()
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
paylaştıgımız seyller hep aynı seyler yenı bolumlere ıhtıyacımız vardı ıznınle darklord![]()