+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: CenGaveR Artık Emekli :)

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart CenGaveR Artık Emekli :)

Evet Konuyu Okuyan Kardeşlerim Başlıktada Görüldüğü Gibi Artık Yerimi M-N-2009 Kardeşime Bıraktım.
    Ben Yine Buradayım Ama Artık Emekliyim
    Hepimize Hayırlı Olsun ;;
    .

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abicim ama ben senin yerini istemiyordumki ya, paylasabilirdik yöneticilik yerini
    hem senin yasin tutmuyor emeklilik icin, ben bunu hic sevmedim simdiden diyeyim
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

yaa yakısmamıs emeklilik sanaaa daha zamanıda degildii

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nazlı Ben Olsam Bırakmazdım Cengaceri Site yedeklerini o tutuyordu ben karışmama :P
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nayir nolamaz abicik gidemezsin hicbir yere, aglarim yoksa
    Ve

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı M-N-2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nayir nolamaz abicik gidemezsin hicbir yere, aglarim yoksa
    Kim Nereye Gidiyomuş ki ?
    .

Tezkereci Asker cananahmet is on a distinguished road cananahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ooo burda ya gitmemiş sayın admin bide kırmızı olsan kızz

~~ AhMeT & CaNaN ~~
    $ırnak\ seslice
    89\2

Kavuştum Sana

Alıntı cananahmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ooo burda ya gitmemiş sayın admin bide kırmızı olsan kızz
    Renkleri Hakedenler Taşıyor ;;
    Ben Böyle İyiyim, Forumda Üstüme Düşen Görevlerimi Hala YErine Getiriyorum Renk Kırmızı Olsa Ne Yeşil Olsa Ne
    Önemli Olan Burda Olmam Değil mi ;;
    .

Alıntı CenGaveR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Renkleri Hakedenler Taşıyor ;;
    Ben Böyle İyiyim, Forumda Üstüme Düşen Görevlerimi Hala YErine Getiriyorum Renk Kırmızı Olsa Ne Yeşil Olsa Ne
    Önemli Olan Burda Olmam Değil mi ;;
    canim abicik sen hep burada ol seni biz coook seviyoruz ;;
    Ve

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

nazlım dogru diyor sen burda ol biz seni cok seviyoruz...

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]