+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Askerin Yari Seda'nin vedasi

Acemi Asker Askerin Yari is on a distinguished road

Standart Askerin Yari Seda'nin vedasi

Arkadaslar,
    bazilariniz biliyor, bazilariniz bilmiyor, belki dikkatinizi cekti, belki de cekmedi ama ben bugün burdan bunu hepinize duyurmak istiyorum: Ben [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] sitesinden ayrilmis bulunmaktayim.
    Sitedeki hic bir üyeyle yada yöneticiyle kesinlikle sahsi bir sorunum yok. Ben gerekli aciklamalari adminlere yaptim. Maalesef bir uzlasmaya varamadik ve ben son olarak siteden kesin ayrilma karari aldim.
    Bu kararimi sizlere bizzat kendim aciklamak istedim.
    Burada safagi sifirlamak kismet degilmis demek ki, saglik olsun.
    Benimle MSN üzerinden hala irtibatta olan arkadaslar var. Onlarla irtibati asla kesmeyecegiz insallah. Benimle
    baglantida kalmak isteyipte MSN adresimi bilmeyenlerde bilenlerden alirlar artik .
    Sizinle gecirdigim güzel günler icin, yaptigimiz hos sohbetler icin cok tesekkür ederim. Mutlaka hatalarimda
    olmusdur, kusuruma bakmayin. Hepiniz hakkinizi helal edin...

Askerin Yari

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seda ne oldu niye ayrılıyorsun inanki çok üzüldüm ya
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Acemi Asker Özledim is on a distinguished road Özledim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Neresi

Sedos sensiz bu sitenin tadi tuzu kalmaz yaaaaaaaa :O
    Napiyosuuuuuuuuuuuuuun :O

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

Canımm Bu gidişin sebebini hiç birimiz bilmiyoruz Belkı aldıgın kararı destekleyen büyük bır sebep vardı ..Belkide yok ama ne olursa olsun ,, kendini sakın yanlız hissetme eger derdın sorunun varsa paylaş bizimle biz şimdiaskerim.com sitesi olarak hep yanındayız bılıyosun ki kardeş gibi olduk burda bızı burda bulsuturan tek ortak bır yanımız vardı en baştaa askerlerımız ama şimdi oKadar çok ortak yanımız varki bu gıdıişin üzdu buyuzden bizi msn'de soyledıgınde dusundum kotu bıseymı yaptım dıye kendı adıma ama hıcbırımızle şahsi bır sorunun olmadıgını belırttın .. canın sagolsun sedamm yınee ırtıbatı koparmadan ıletısımdeyız .. kendıne cok ıyı bak askerıne ve sana mutluluklar dılıyorum ...

Emekli Yönetici Fatihin Askeri is on a distinguished road Fatihin Askeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hep gercek dostlarinin yaninda.

Bir gun tekrar geri donmen guzel olur.
    Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
    bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
    bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
    ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum

•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•

Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!

iڪےT∂ηßﺙℓ