hatcem niye bırakıyorsun yacanım burada hep birlikte şafaklarımızı bitirecektik
kendi kararın olduğu için bize saygı duymak düşer
ama çok üzüldüm yaa
![]()
Ben, malumunuz Yarim Asker - Hatice .. Artık bende vedamı edip siteyi bırakıyorum arkadaşlar.. Hiç kimseyle ve hiç bir yetkiliyle sorunum olmadı. Ama Sedanın gidişiylede eskisi gibi hevesimde kalmadı. Sevgili yöneticilerim yetkilerimi alabilirler. Burda cok güzel arkadaslıklar edindim. Sizlerle cok güzel seyler paylastım. Hayatıma kazandığım, cok güzel insanlar tanıdım ve hiç kimseye karsı bi kırgınlığım küsgünlüğümde yok. Benden yana hakkım varsa helal olsun, sizlerde hakkınızı helal edin. Bu sitedeki bir cok arkadasta mail adresim var, olmayanlardanda bana ulaşmak isteyen olursa diğerlerinden alabilirler. Benimle arkadaslığını devam etirmek isteyenlere kapım hep acık.Sizleri çoookkk seviyorumm..
Bugün herseyi temizledim. Tabiri caizse pılımı pırtımı topladım gidiyorum. Allaha emanet olun.. Hoşçakalın.
YARİM ASKER
hatcem niye bırakıyorsun yacanım burada hep birlikte şafaklarımızı bitirecektik
kendi kararın olduğu için bize saygı duymak düşer
ama çok üzüldüm yaa
![]()
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
bende çok üzüldüm canım keşke gitmesen... ama arkadaşında dediği gibi bize kararına saygı duymak düşer. kendine çok iyi bak...
biri var solumda / soluğumda...
ne oluyor arkadaslar, neden herkes teker teker gidiyor![]()
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
evet bı hatımızmıı olduuu lutfenn soyleyınnn
Hatcem cok üzüldümneden bırakıyorsun aldıgın karara saygı duymak duser bize ama gercekten gitmeni istemzdim siteden
![]()
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
haticenin çıkmasına bende çok üzüldüm..keşke seda ve haticeyle beraber bitirseydik şafaklarımızı.... RiCA EDiYORUM BAşKA KiMSE GİTMESiNN YAA![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
Ah canım haticecim sende gittin Sedoşumdan sonra canım benim hoşçakal((
Yüreğim benim tüm kalbimle yanındayım ruhum...
Dün bir fotoğrafta gözlerini gördüm
İki uzak yıldız gibiydiler, dalgın
Bilsen neler anlattı bana, sessizce
Bir sevgiyle derinleşen bakışların.
Ötelerde, uzakta benimle vardın
Yansıdığını gördüm yüzünde aşkın.
Bir ara çıktın resimden usulca, ürkek
Bir ceylan gibi kollarıma atıldın
Özlemli dudaklarınla yangın yangın
Seni gördüm, yaşadım bir fotoğrafta
Her zamankinden daha çok bana yakın
Gelecek o mutlu günleri anlattın
hoşçakal hatçe![]()
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
arkadaslar benım yarımde yarım asker oluyo we karabüke düşmüş acmi birliqi artık bende qün saycam bnde aranzdayım benımde yarim asker...