+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yarim Asker -- HOŞÇAKALIN--

Üye Yarim Asker is on a distinguished road

Standart Yarim Asker -- HOŞÇAKALIN--

Ben, malumunuz Yarim Asker - Hatice .. Artık bende vedamı edip siteyi bırakıyorum arkadaşlar.. Hiç kimseyle ve hiç bir yetkiliyle sorunum olmadı. Ama Sedanın gidişiylede eskisi gibi hevesimde kalmadı. Sevgili yöneticilerim yetkilerimi alabilirler. Burda cok güzel arkadaslıklar edindim. Sizlerle cok güzel seyler paylastım. Hayatıma kazandığım, cok güzel insanlar tanıdım ve hiç kimseye karsı bi kırgınlığım küsgünlüğümde yok. Benden yana hakkım varsa helal olsun, sizlerde hakkınızı helal edin. Bu sitedeki bir cok arkadasta mail adresim var, olmayanlardanda bana ulaşmak isteyen olursa diğerlerinden alabilirler. Benimle arkadaslığını devam etirmek isteyenlere kapım hep acık. Sizleri çoookkk seviyorumm..

Bugün herseyi temizledim. Tabiri caizse pılımı pırtımı topladım gidiyorum. Allaha emanet olun.. Hoşçakalın.

YARİM ASKER

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hatcem niye bırakıyorsun ya canım burada hep birlikte şafaklarımızı bitirecektik kendi kararın olduğu için bize saygı duymak düşer ama çok üzüldüm yaa
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bende çok üzüldüm canım keşke gitmesen... ama arkadaşında dediği gibi bize kararına saygı duymak düşer. kendine çok iyi bak...
    biri var solumda / soluğumda...

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ne oluyor arkadaslar, neden herkes teker teker gidiyor
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

evet bı hatımızmıı olduuu lutfenn soyleyınnn

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Hatcem cok üzüldüm neden bırakıyorsun aldıgın karara saygı duymak duser bize ama gercekten gitmeni istemzdim siteden

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

haticenin çıkmasına bende çok üzüldüm..keşke seda ve haticeyle beraber bitirseydik şafaklarımızı.... RiCA EDiYORUM BAşKA KiMSE GİTMESiNN YAA

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Tezkereci Asker OPRA is on a distinguished road OPRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Ah canım haticecim sende gittin Sedoşumdan sonra canım benim hoşçakal ((
    Yüreğim benim tüm kalbimle yanındayım ruhum...
    Dün bir fotoğrafta gözlerini gördüm
    İki uzak yıldız gibiydiler, dalgın
    Bilsen neler anlattı bana, sessizce
    Bir sevgiyle derinleşen bakışların.

Ötelerde, uzakta benimle vardın
    Yansıdığını gördüm yüzünde aşkın.
    Bir ara çıktın resimden usulca, ürkek
    Bir ceylan gibi kollarıma atıldın
    Özlemli dudaklarınla yangın yangın

Seni gördüm, yaşadım bir fotoğrafta
    Her zamankinden daha çok bana yakın
    Gelecek o mutlu günleri anlattın

Tezkereci Asker helen_1208 will become famous soon enough helen_1208 will become famous soon enough

hoşçakal hatçe
    helen

hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış

Acemi Asker Betül Yıldırım is on a distinguished road

arkadaslar benım yarımde yarım asker oluyo we karabüke düşmüş acmi birliqi artık bende qün saycam bnde aranzdayım benımde yarim asker...