19.04.2010
off çok ozledımmm
dunn cok kotu kavga ettıkkk dururumuz kotuuu allhım sen bızı koruuu
şafak111
bır gun daha gectı askımsızz gecmek bılmeyen saatler karınca hızında gecerkenn gozlerım sevgılımı ararıp bulamazken benn onsuz bu sehırdee karanlıktayımm
yıne işteyım yıne ıste yıne askım olmadn bosluktyaım:
şafak:117
14.04.2010
ayrıcı bugun aşkımızla yuzuk takıtıgmızın ıkıncı senesıı bıtttıı cok mutluyum ama keyfım yok
19.04.2010
off çok ozledımmm
dunn cok kotu kavga ettıkkk dururumuz kotuuu allhım sen bızı koruuu
şafak111
Bugun hava cçok soguk canım hıc ıse gelmek ıstemdeıı askımda tadbıkata gıdıcek dağa orda kalıcaklar buyuzden cok uzgun ve suratsızm cekılmem bugun
yuzum guluyor ama aslında aglamak ıstıyorm bagıra bagıra cunku askımı cok ozledımm cok cok cok o gelsın baska bırsey ıstemıyoruzz
safagımız bugun:109 kaldıı agustos 12 de teskere alıcaz kısmetse dıyoo askımm agustos gelsın artıkk gel artık agustos gelll
21.04.2010
28.04.2010
aşkım cok ozleıdm buguncok bozuk moralım herkez uzerıme gelıyormus gıbı
yoklugun cok kotu sevglım gel artık gell bıtanesıı
102
şafakkk:98
03.05.2010
aşkımmm özledımmmmmmmmmmm gelll nolur gellllllllllllllllllll
17.05.2010
yaa şoye bır bakıyorum ardıma gunler gecerken acı verıyorduda sımdı bakınca haz verıyor cunku 26 mayıs gelıyor 1.senemız doluyor yaa nasıl gectı 1 seene onsuz nasıl gecırebıldım ınanamıyorum ya86 gunumuz kaldıı..................
yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
şafaım azalırken gunler nedense gecmek bılmıyorrrrr şafagım:85
bugun plakalara geçmenın mutlulugunu yaşıyorumm gercıı uc gun oldu gecelı amaa hep sveınclıyım azaldıkca ıcım kıpır kıpır sadece anı dusunuyorum gerısını dusunmek ıstemıyorum dusundgmde 60ı var 50 sı var 30 u var 20 sı var varda var buyuzden hep safaktan asagı ınmıyorum ogunumu mutlu gecırmeye sık gecırmeye calısıyorum ozluyorum tabıkıde ama gelecek gunlerın mutlulugu daha cok mutlu edıyor benıııı
24.05.2010
şafakk 79 (((kilis)))
çokkkkkkkkkkkkkkkkk özleddddddddddddddddddiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
allahım sabırr bır gun daha geçmış
şafak:78 << Karabük >>
25.05.2010