yanımda olan biten hiçbir şey ilgilendirmiyor beni. ben sadece seni düşünüyorum. hiç gelmeme ihtimalin korkutuyor beni. yüreğimde kopan fırtınaları hissediyorum...
hergün birbirinin aynısı sanki. yokluğunda duruyor zaman. yaşadığım herşey eksik. sensiz herşey anlamsız...
bitmeyen bir hasretle özlüyorum seni. sürekli senden gelecek bir haberi bekler durumdayım. sesini duymak bile bir başka sevinç veriyor bana...
yorgun adımlarla ıslak sokakları dolaşıyorum. bir yerlerde seni bulmanın umuduyla.. yürüdükçe artıyor hasretliğin acısı. hazırlıksızdım.. Sensizken saatlerin bu kadar geçmez olduğunu bilmezdim. alışamıyor yüreğim yokluğuna...
buluştuğumuz sokağa giriyorum. keşke köşe başını döndüğümde görebilsem seni eskisi gibi tatlı gülüşünle karşılasan beni sarılabilsem sana yeniden.. ama yoksun...
sanki şehrin sokaklarında değil senin yokluğunda kayboluyorum. içim üşüyor titriyorum. sensiz üşüyorum sevgilim..
yüreğim şimdi adını koyamadığım bir başka baharı yaşıyor. bir tarafta seni bulmanın seni sevmenin coşkusunu yaşarken bir tarafta yokluğunun verdiği acıyla savaşıyor...
seni özlemeyi en çok ben bilirim.. unutma ki ben bu sevdayı yokluğunda büyüttüm. yanımda olsanda büyümeye devam edecek olmasanda ASKERİM...
SENİ HERŞEYDEN ÇOK SEVİYORUM AŞKIM
VE
DÖNECEĞİN GÜNÜ SANA KAVUŞACAĞIM GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM...