şafak 317 özel günlerde yokluğunun kalbi daha çok kavurduğunun hissedilmesi…
şafak 316 bütün sevdikklerin çevrendeyklen kalbinin yandığı kişinin olmamasının acısı….
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
şafak 317 özel günlerde yokluğunun kalbi daha çok kavurduğunun hissedilmesi…
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
şafak 309 hayattan zevk alınmadan geçen günler…
Senmişsin Herşey
İşte sensizliğin ilk dakikası
Bomboşum
Meğer senmişsin beni yaşatan
Nefessiz kaldım
Bedenim bende ama
Ruhsuz kaldım
Sen ruhumu aldın
Ben sende kaldım....
SENİ ÇOK ÖZLEDİM ASKERİM BENİMMMM
89/4 İZMİR
şafak 315 sabır taşına dönülen günler….
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
şafak 316 bütün sevdikklerin çevrendeyklen kalbinin yandığı kişinin olmamasının acısı….
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
şafak 314 geçen ama geçtiğini hissettirmek istemeyen günler…
şafak 313 ayrılığın acısıyla parçalanan bir kalbi teselli etmek…..![]()
şafak 312 2007 yılı bittiğinde askerliğin bitti sayılması gibi zühürt tesellisiyle avunmak2010 yılı dielim...
Şafak 313 ayrılığın acısıyla parçalanan bir kalbi teselli etmek…..
şafak 311 özlemin dayanılmaz olduğu günler….
DAYANAMIYORUMM ÇOKK ÖZLEDİMM EMREMM SENi