zaman ilaç olabilir ama herzaman acı bir ilaçtır![]()
ewt zaman herşeye ilaç derler:S
Senmişsin Herşey
İşte sensizliğin ilk dakikası
Bomboşum
Meğer senmişsin beni yaşatan
Nefessiz kaldım
Bedenim bende ama
Ruhsuz kaldım
Sen ruhumu aldın
Ben sende kaldım....
SENİ ÇOK ÖZLEDİM ASKERİM BENİMMMM
89/4 İZMİR
zaman ilaç olabilir ama herzaman acı bir ilaçtır![]()
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
arkadaşlarr bende bayadan berı gırmıyomusumm yaa ozmn 274 tu sımdı 195 var canına bunu yazıdıgımı dun gıbı hatırlıyorumm ... gercekten gecıyormus zamann ...
devamını getırememıstım bendeee pskolojım bozuluoo artık ole seyler karalayınca yada okuyuncaaa..
359 alışılmaya başlama mı?
ben hala alışamıyorumm![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
şafak 360 geçeceğine inancın hasretin acısını yavaşlatması….
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
şafak 358 zamanın herşeye ilaç olduğuna inanma….benm hep ters oluyo ama ya
![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
şafak 359 yavaş yavaş alışmaya başlama…. Hiçte degil ben gelene kadarda alışamam
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
şafak 355 onu özlemek…..
aynen öylee askerim Emremmmm seni çokk özledimmm kurban olduğummm![]()
şafak 354 o kadar özlemekki burnunda tütmek…… hemmmddeeee nasıllll![]()