Kelimelerin yetersiz oldugu yerde, önemli olan sözler degil gözlerdir...
sensİz soluyorum anlayacaĞin mavİ mavİ ÖlÜyorum duyuyormusun ordamisin varmisin yokmusun??bİrtekŞeyİ unutma senİ sevdİm ben yanarak yikilarak aklima her geldİĞİnde aĞlayarak.
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
Kelimelerin yetersiz oldugu yerde, önemli olan sözler degil gözlerdir...
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
Bazen Deqer Wermek Yetmez Sewersın hem de ÖLümüne,ama O Seni, Senın Onu Sewdıqınden daha Az Sewer Yada Sewmez. Sen Ü$ürken Onun YokLuqunda,O Senın warLıqını Aramaz BiLe. O Senın İçin DeqerLıyken Sen Onun Hayatında Kenar Süsü OLarak Durursun. Sen Onun için Herqece AqLarken O BunLarı Hiç BiLmez. İnsana en Cok Ne Koyar BiLir...m...ıSin.. "Sen Ona Tüm Hayatını Hediye Ederken,O Kendını Ba$kasına Hedıye Eder..![]()
Aşk yanında oLanı sevmek değil,uzakta oLanı yanında hissetmektir.en güzeL duygu yalansız sevmektir...
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
Öyle çok sevmelisinki; tek bir kişinin eli bedenine deymeli..
Öyle cok sevmelisinki; tek bir kişinin nefesi boğazından inmeli..
Öyle cok sevmelisinki; tek bir kişinin sevgisi sana yetmeli..
Öyle çok sevmelisinki; tek bir kişinin gözleri seni kör etmeli..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~