Bütün dünyayı istediğin renge boyayıp
bu rengi insanlara bütün sevginle dağıt.
Kendini sevginin bir rengi diye tanıt;
çünkü senin varlığın sevgiye en güzel kanıt…
Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri uçurumdan attım sessizliği haber saldım rüzgarlara fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi...
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
Bütün dünyayı istediğin renge boyayıp
bu rengi insanlara bütün sevginle dağıt.
Kendini sevginin bir rengi diye tanıt;
çünkü senin varlığın sevgiye en güzel kanıt…
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
En feci şey yalnızlık.En acı olay "ölüm."
En üzüntülü an unutulmak.En soğuk cevap "hayır."
Fakat en güzel kelime "seni seviyorum."
En önemlisi ise sensin bebeğim...
Çok günesler gördüm ; gözlerin hariç
Çok rüzgarlar gördüm ; saçlarin hariç
Çok atesler tuttum ; ellerin hariç
Hiç kimseyi bu kadar özlemedim ; yalnizca sen hariç.....
Sesini duysamda her an yüzünü görmek gibi değilözlediğimi bilhiçbir şey seni sevmek gibi değil.
Yalnızlığım yanımda kimse olmadığından değil yalnizlığım yanımda sen olmadığındandır.
Aşk her şeyin başlangıcı, ortası ve sonudur
Kötülükler aşktan uzaklaşma oranında bir takım derecelere sahiptir ve kötülük aşka yaklaşmak için sarf ettiği güç oranında erdeme yaklaşmış olur. Cehennem bile adalet kadar aşkın eseridir.
Bir şey kendimiz için iyi, yani uygun gibi sunulmuşsa ona karşı aşk duyarız.
Bilge olan evlenmez. Evlense bile aşkın vehimlerine kapılmaz. Bir uygarlığın yetkinliği ve insanlığı ancak kardeşlik ve sevgiyle olasıdır.
Sevmeden yaşamak, yaşamak değildir. Az sevmek ise sürüklenmektir.