yine güneşin batma saati..
kiminin umutları , kiminin sevdalarıyla beraber..
yıne yanlızlıga selam saati..
kaybolmus sevgıler caresız huzunlerle beraber..
yaşadınmı buyuk yaşayacaksın ..ırmaklara göğe butun evrene karısırcasına..
cunku omur dedıgımız sey hayata sunulmus bır armagandır ... ve hayat sunulmus bır armagandır ınsana ve sende bana ...
bugun askere gıdısının 1.gunu. bugun yanlızlıgımın ıl gunu..hayata sefte baslıyormus gıbıkoydu bana..
..
sessız yollar soguk gokyuzu ısıtmıyor artık ıcımı
..
gelmedı bekeldıgım yoldan sevgılı..bugun sel oldu gozyaslarım yagmurla..
..
bugun canımı en cok acıtan gunn .. bugun ruhsuz bugun renksız bıgun..
..
kanım dondu. gıderkenarkandan bakmaktı zoruma gıden ..
..
elını tutup senınle gelemememdi gruruma dokunan ..
var olusunun yok olusunla kaybolan bır gundu bugun.
..
aksam olmak bılmedı guneste acmadı bugun
meevsımler gecmıs gıbı ertesı gune gecmektı canımı acıtan...
olmadı .. yıne senınle gecen gunlerden sonra sensız gecen bugunum
yine güneşin batma saati..
kiminin umutları , kiminin sevdalarıyla beraber..
yıne yanlızlıga selam saati..
kaybolmus sevgıler caresız huzunlerle beraber..
Sebepsiz yere ağlamak istedin mi hiç Ağlarken boğazına bi düğüm saplandımı Yanağından süzülüp yüreğine düşen her damlada SENİ SEVİYORUM diye haykırmak geldimi içinden sevdiğine Şimdi de ağlıyorum SEVDİĞİM ama sana değil bir kalemde sildiğin AŞKIMIZA ağlıyorum SENİ SEVDİĞİM için özür dilerim
Seni sevdim ne yazık ki söyleyemedim. Sen bir umuttun yüreğimde büyüttüğüm. Bazen karanlık gök yüzünde ışıldayan bir yıldız, bazen de göremediğim masum bir melektin. Ben se seni senden habersiz seven biriydim…
Umutsuzluğu ihrac eden bicok ülkenin herhangi bir sehrinde bıraktım seni,inzivaya cekilmiş bu hikayanin hüzün dolu tetiğini coktaan cektım,seni öldüreli cok oldu
En uzun gecen yasımı tuttugun gun olacak sabahlara kadar aglıyacaksın pısman olacaksın ama elınde sana verdıgım kırmızı gulden baska hıc bır seyın olmıyacak
Her ne kadar bu hayatta hep yalnız kalmıs olsakta,sevdigimiz bizi sırtımızdan vursa da,yıkılmayız ve hep ayaktayız.her darbede yıkılmak degil zorluklar karsısında ayakta kalabilmektir yasamak.unutmayın ki agaclar ayakta ÖlÜr….!!!!
Ben küçücük bir bebektim sen kocaman bir sevda…
ben senin ellerinde büyüdüm sen benim yüreğimde…
KuLakLarm çaLan müZikTe.
Kafam yaStkTa …
ßeden düNYa çöPLüünde.
Ruhum ßoşLukTa…
bugün hiç yüz vermedim güneşe.seni anlatıp hava attım çiçeklere.adını yazdım göğün en yüksek tepesine bir de bağırdım duydun mu seni çok seviyorum diye
Deliler Gibi Özledim Seni Bekliyorum Dünyamı Aydınlatan gözlerini bekliyorum sevgilim dediğin günleri, bir hasret şarkısı çalar içimde sadece seni sevdim içimdeki özlem sanadır sevgilim.
ilk adınla başladım hayata sonra hasret doldu dünya bir anda bekledim seni bekledim güzel günleri ne sen döndün geri ne beklediğim günler geldi, özledim seni hadi ne olur dön geri…
içimdeki aşk gemisi, hasret ve özlem rüzgarları ile savaşmaktadır, hadi sevgilim gel bitir içimdeki fırtınaları gel bitir yalnızlığımı özledim seni bebeğim.
Yaşanan Her Adımda Adın Var, Yaşayacağım Her Zamanda da Adın ve Aşkın Olacak içimde Özlem Ve Hasretle Sevgilim…
Sensizken Ne 1 Dakikanın Ne de Zamanın Anlamı var içimde yaşıyorum gurbet elde ne yaptığımı bilmiyorum sensiz geçen günlerimde sensiz herşey boş ve anlamsız hasret ve özlemin içinde sevgilim.
Yaşamak Sanatı Bir Günün içine Mümkün Olduğu Kadar iş Sığdırmak Değil, Fakat O günü Zevk, Huzur ve neşe içinde Geçirmenin Yolunu Bilmektir.
Senin En Yakınında Bulunan Görevi Yap ; Sonraki Görevin Ozaman Berraklaşır.
Bir Kuyudan Hergün Toprak çeker, Hergün Orayı Kazar Eşersen, Sonunda Arı Duru Suya Ulaşırsın.
Ağustosta Ekilen Darıdan,
Kocasından Sonra Kalkan Karıdan,
Oğul Vermeyen Arıdan,
Haram Kazanılan Paradan,
Hayır Gelmez…
Bir gün bir sevda çalar kapınızı... Şaşırırsınız, beklemiyorsunuzdur... Bu güne kadar gelen sevgilere hep misafir olarak bakmışsınızdır... Ancak, bu sevgi aşktan öte olarak yerini alır gözlerinizden kalbinize !