ona uzaktan yapabileceğin en güzel hediye bu olur bence. düşündüm ama bulamadımama güzel bi fikir uygula bunu;;
SLM BEN ASKERİME YENİ DEFTER TUTMAYA BAŞLADIM..KÜÇÜK BİR DEFTER ALDIM HEMEN BİTSİN Kİ ONA GÖNDERİYİM DİYE...BAŞKA NELER YAPABİLİRİM...BİR FİKRİ OLAN VAR MI?
![]()
<3 VATAN SANA AŞKIMIZ BANA EMANET <3
>>>>>90/4<<<<<<<
>>>>>AĞRI<<<<<<<
ESMA&ÜMİT
ona uzaktan yapabileceğin en güzel hediye bu olur bence. düşündüm ama bulamadımama güzel bi fikir uygula bunu;;
___SerCansu_____ANKARA______Seni Beklemekten Hiç Bıkmayacağım...
öncelikle mrb hanımlar.. sitemizin eskilerinden asker sevgilisiyim ama artık bitti şükürler olsun ki .. sohbet bölümünde aşkınıza ne alacaksınız konusundan aradığını bulabilrsin ...defter fikri de çok hoş bende aşkıma 3 defter bitirdim resimlerle süslü püslü askeriminde çok hoşuna gitti.. güzel şeydir .. dewam etmelisin...bence..
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
kızlar tşk ederim) yazıyorum artık yazmadan duramıyorum..kavuşmuşun gözün aydın canım...
>>>>>90/4<<<<<<<
>>>>>AĞRI<<<<<<<
ESMA&ÜMİT
çok teşekkür edrim Allah hepinize kısmet etsinn
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
aminnnn nasıl geçecek bilmiyorummm![]()
aminn aminn inşaALLAH canlarım...
aynen nasıl geçecek bilmiyorum cansu![]()
>>>>>90/4<<<<<<<
>>>>>AĞRI<<<<<<<
ESMA&ÜMİT
[ı][sıze=4]öyle böyle geçecek bakalım allah sağlık versin de...[/sıze][/ı]
Reklam Yasaktır
Edit By DarkLord
kızlar hepinize merhaba bende sitenin eski asker bekleyenlerindenim..Allah hepinizn sevdiğine can sağlığı versn şafakda bitiyo Allahın izniyle..bu konu ilgimi çekti askeri olan herkes bu firki uyguluyo sanırm bende 2 defter bitrmiştim sevgilime![]()
onsuzken geçen olan biten herşeyi gelince okuması onuda mutlu ediyo bencede devam etmelisinhee unutmadan ona burdan çarşıya çıkarken giyinebileceği bi hediye alıp önce kendin giyin kokunu uzaklarda duymak askerini çok mutlu edecektir
![]()
●● υzυη υzυη αηℓαтıℓмαz..тєк вιℓ∂ιqιм 'ѕєη' αşкѕıη ! ●●
89/3 Ankara Merkez Ordu Evi KomutanLıqı
¯¨´*·~-.¸¸,.-~*´¨ Cαиαи & δέгђคт ¯¨´*·~-.¸¸,.-~*´¨
--{[(HerşeySin..HerşeyimSin..EfuLim)]}--