Gerçekten Güzel olaymış![]()
Askerde Bölük YAzıcılığı Yanı Sıra Bölük Karargaının Şöförüydüm.
Amm ( Ani Müdehale Mangası )Şöförü İzne Gittiği İçin Yerine 1 Hafta Sen Bak Dedi Komutan.
Yanımızda Tam Bi Kafa Dengi Uzman Çavuşla Yasak Olduğu Halde Alibeyköy Barajında Devriye Atmaya Gittik ,
Barajın Yakınında Baktık Yol Yağmurda Moloz Olmuş Land Rover Geçmez,
Komutana Geri Dönelim Dedim Oda Aynen Şöyle Dedi,
- La Olm Kenardan Otları Çok Olduğu Yerden Bas Gidelim Bişey Olmaz Buna.
Bende Dediğini Yaptım Tabi
Otlar Çok Olduğundan Dibi Görünmüyor Tabi Sürünce Pat Diye Koca Land Rover Saplandı Kaldı Çamura Ama Öyle Böyle Bi Saplanma DeğilArabanın Tekerleri Görünmüyo Kapılara Kadar Battık Her Neyse Arabanın Arkasında 8 Kişi ( 6 Tanesi Poşet Ve Teskereye 3 Veya 4 Günleri Var ) Uzmanda Dahil İndirdim Hepsini.
Ben Basıyorum Onlar İtiyo Üstleri Kepten Bota Kadar Çamurdan Görünmüyor
Baktık Çıkacak Gibi Değil Komutana Dedim Bi Unimog Getiriyim Bizim Garajdan Onunla Çekelim. ( Birlik Motorlu Piyade Alayı Olduğu İçin Araba Bol)
Oda Dediki '' He Olur Onuda Getir Onuda Batıralım Bölük Komutanı Oysun Beni Demi , İb.. misin Olum Sen Çıkarın Şu Arabayı ''
Düşün Taşın Neler Yaptık Neler Ağaçlarla Kaldırmaya Çalıştık Tekerin Dibine Taş Yığdık Olacak Gibi Değil En Sonunda Başka Çare Kalmadı Tekerlerin Etrafını Kasaturayla Kazdık
4-5 Saat Sürdü Ama Temizledik İyice Ve Sonuçta Çıktık.
Sonra Bölüğe Döndük Öğleyin Dönmemiz Gerekirken Akşam İçtimasına Zor Yetiştik Bölük Komutanınada Şüpheli Şahış Vardı Onu Gözetledik Dedik Ve Kapattık Olayı
İsmail Uzman , Mahmut Uzman , İbrahim Uzman , 301 Kısa Dönemler (Poşetler) Hepinize Selam Olsun
1985/1 Kral Tertip![]()
Gerçekten Güzel olaymış![]()
Biz denizci değiliz ki her limanda bir sevgilimiz olsun, biz komadoyuz dağlar sağolsun!..
BÜYÜKAMİRAL
aynen cok gsuel anılar yasamıssınz bellıkıı![]()
güzel bir anı![]()