+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Asker Şakaları

Tezkereci Asker helen_1208 will become famous soon enough helen_1208 will become famous soon enough

Standart Asker Şakaları

-askerliğinin bitmesine 99 gün kalanları koğuşlarda bulunan yangın hortumuyla ıslatmak

-nöbet yerlerindeki telefonları arayıp sert bir sesle "ben orgeneral kıvrıkoğlu, nöbette vukuatın var mı oğlum" diye sorarak kekeleyen nöbetçileri işletmek

-nöbette uyuyan nöbetçinin silahını alıp saklamak

-gece dış kuşak nöbeti tutan nöbetçilere taş atmak, türlü türlü mahluk sesi çıkartıp ürkütmek

-yemekhanedeki tuzlukların kapağını açıp öylece bırakmak

-arazi olmuş askeri bulup "nerdesin, koş seni bölük/tabur/tugay/alay komutanı çağırıyor, yandın bittin sen, bitmez askerliğin" demek

-tam teçhizatlı savaş beden eğitimi esnasında önde koşan adamın sırt çantasına asılıp yuvarlanmasını seyretmek

-karargahtakilerin her zaman magruz kaldigi klasik salak saka santralcilerin komutan tribinde telefon acmalaridir. ne zevk alırlar bilinmez

-bol bol rapor almak

-er gazinosunu arayip "kisa donem yavuz bingol orda mi?" diye sormak, telefondaki askeri bu ismi baarmasindan sonra ehheh diye telefonu kapamak.
    helen

hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış

112
    112 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Tezkereci Asker 112 is on a distinguished road 112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ARKADASLAR benım askım 100 bozdugu gun iğrenç bı şakayla karsı karsıya geldı
    kantinden aldıkları ketcap;mayonez vb.malzemelerı başından aşagı dökmusler yaa gece boyu kamuflajını yıkamaktan ellerı yıprandı askitomun yaaa

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

ahh ınanmıyorum cıdeenmı yaaa off allahımmm

Tezkereci Asker cananahmet is on a distinguished road cananahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

anaaa yazık ya

~~ AhMeT & CaNaN ~~
    $ırnak\ seslice
    89\2

Kavuştum Sana

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

askerliğinin bitmesine 99 gün kalanları koğuşlarda bulunan yangın hortumuyla ıslatmak

eevet arkadaslar surda ıkı yorum gerıde yazdıgım yorumu dun gun gıbı hatırlıyorum o yyorumu yazarken dusundugum seylerı sımdı dusunuyorumda zaman ne cabuk gecmıs yaa ıkı gun once askımı cok kotu sakaladılar allahtan sort varmıs ustunde wcye cagırmıslar hepsı bırden bı kac hortumla sırılsıklam yapmıslar askerımıı uzuldum ama cokta guldumm onu o sekılde dusununcee

Acemi Asker cnsmt is on a distinguished road

-er gazinosunu arayip "kisa donem yavuz bingol orda mi?" diye sormak, telefondaki askeri bu ismi baarmasindan sonra ehheh diye telefonu kapamak.

çok iyi ya
    Her Limanda Olmasın Sevgilin Ben Her Limana Gelirim Sevdiğim...
    91/2 Hatay/İskenderun (Dz. Üs. Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığı)

Bayan Moderatör kubra-huseyin is on a distinguished road kubra-huseyin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hüseyin'in Kalbi..

Şafak 99 olsun da ne şaka yaparlarsa yapsınlar
    Ben gönLümün Prensini buldum .. Yesiller icinde askere biLe yolladımm (:

~ 91/4 Hatay ~

Kübra & Hüseyin

+ Konuya Cevap Yaz