ARKADASLAR benım askım 100 bozdugu gun iğrenç bı şakayla karsı karsıya geldı
kantinden aldıkları ketcap;mayonez vb.malzemelerı başından aşagı dökmusleryaa gece boyu kamuflajını yıkamaktan ellerı yıprandı askitomun yaaa
![]()
-askerliğinin bitmesine 99 gün kalanları koğuşlarda bulunan yangın hortumuyla ıslatmak
-nöbet yerlerindeki telefonları arayıp sert bir sesle "ben orgeneral kıvrıkoğlu, nöbette vukuatın var mı oğlum" diye sorarak kekeleyen nöbetçileri işletmek
-nöbette uyuyan nöbetçinin silahını alıp saklamak
-gece dış kuşak nöbeti tutan nöbetçilere taş atmak, türlü türlü mahluk sesi çıkartıp ürkütmek
-yemekhanedeki tuzlukların kapağını açıp öylece bırakmak
-arazi olmuş askeri bulup "nerdesin, koş seni bölük/tabur/tugay/alay komutanı çağırıyor, yandın bittin sen, bitmez askerliğin" demek
-tam teçhizatlı savaş beden eğitimi esnasında önde koşan adamın sırt çantasına asılıp yuvarlanmasını seyretmek
-karargahtakilerin her zaman magruz kaldigi klasik salak saka santralcilerin komutan tribinde telefon acmalaridir. ne zevk alırlar bilinmez
-bol bol rapor almak
-er gazinosunu arayip "kisa donem yavuz bingol orda mi?" diye sormak, telefondaki askeri bu ismi baarmasindan sonra ehheh diye telefonu kapamak.
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
ARKADASLAR benım askım 100 bozdugu gun iğrenç bı şakayla karsı karsıya geldı
kantinden aldıkları ketcap;mayonez vb.malzemelerı başından aşagı dökmusleryaa gece boyu kamuflajını yıkamaktan ellerı yıprandı askitomun yaaa
![]()
ahh ınanmıyorum cıdeenmı yaaa off allahımmm
anaaa yazık ya
![]()
~~ AhMeT & CaNaN ~~$ırnak\ seslice89\2
Kavuştum Sana
askerliğinin bitmesine 99 gün kalanları koğuşlarda bulunan yangın hortumuyla ıslatmak
eevet arkadaslar surda ıkı yorum gerıde yazdıgım yorumu dun gun gıbı hatırlıyorum o yyorumu yazarken dusundugum seylerı sımdı dusunuyorumda zaman ne cabuk gecmıs yaa ıkı gun once askımı cok kotu sakaladılar allahtan sort varmıs ustunde wcye cagırmıslar hepsı bırden bı kac hortumla sırılsıklam yapmıslar askerımıı uzuldum ama cokta guldummonu o sekılde dusununcee
![]()
-er gazinosunu arayip "kisa donem yavuz bingol orda mi?" diye sormak, telefondaki askeri bu ismi baarmasindan sonra ehheh diye telefonu kapamak.
çok iyi ya![]()
Her Limanda Olmasın Sevgilin Ben Her Limana Gelirim Sevdiğim...
91/2 Hatay/İskenderun (Dz. Üs. Deniz Er Eğitim Alay Komutanlığı)
Şafak 99 olsun da ne şaka yaparlarsa yapsınlar![]()
Ben gönLümün Prensini buldum .. Yesiller icinde askere biLe yolladımm (:
~ 91/4 Hatay ~
Kübra & Hüseyin