valla arkadasım bir sağlıkçı olaarak aynı durumdan bende cok şikayetcıyım......burdan bılmeyenlere duyurulur o verdıgımız plastık bardagı tıka basa doldurmanıza hacet yok...bız sadece maxımum 5-6 damlasını kullanıyoruz.DIKKATE ALINMASINI DILIYORUZ![]()
![]()
abimin annatığına göre askerde muayenedeykene
Askerdeyken sağlık kontrolünden geçirilmiştik. İdrar tahlili için hepimize plastik bardaklar verilmişti. Erlerden biri bunun üzerine doktora: "Bunları neresine kadar dolduralım?" diye sormuştu. Doktorun cevabını aynen yazıyorum: "Bize biraz dudak payı bırak da içerken üstümüze dökülmesin."
valla arkadasım bir sağlıkçı olaarak aynı durumdan bende cok şikayetcıyım......burdan bılmeyenlere duyurulur o verdıgımız plastık bardagı tıka basa doldurmanıza hacet yok...bız sadece maxımum 5-6 damlasını kullanıyoruz.DIKKATE ALINMASINI DILIYORUZ![]()
![]()
кαℓвιη öмüяℓüк вєη∂є ємαηєт
bazi hastalar var en üstüne kadar dolduruyorlar. bunu nasil basariyorlar daha cözmüs degilim![]()
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
hehehe![]()
Senmişsin Herşey
İşte sensizliğin ilk dakikası
Bomboşum
Meğer senmişsin beni yaşatan
Nefessiz kaldım
Bedenim bende ama
Ruhsuz kaldım
Sen ruhumu aldın
Ben sende kaldım....
SENİ ÇOK ÖZLEDİM ASKERİM BENİMMMM
89/4 İZMİR
yaa napsın adam yaparken duduramıyor belkıde ondan agzına kadr dolduruyor sıkayet etmeyın canım .. saka maka bı yanaa harbıden komıkmıss![]()
zıyan etmek ıstemıyodur belkı canım![]()