Her seyin ilki zordur ana bir okadar da guzeldir.
Sağdan soldan öğrenebildiğim kadarıyla teslim olduğunuz zaman başınıza aşağı yukarı şunlar gelecek;
1 ay dışarı adım atamayacağınız nizamiyeden içeri girerken çantalarınız aranacak. MP3 player, radyo, cep telefonu, fotoğraf makinası, bazı ilaçlar bulunduğu takdirde alınacak ve askerliğiniz bittiğinde size geri verilecek. Bu nedenle hiç risk almayın ve bu alet edevatı götürmeyin. Ortama biraz alıştıktan sonra sizi ziyarete gelen bir yakınınız getirir veya bulunduğunuz yerdeki kargo şubesine, şube teslim olarak gönderir.
İçeride çeşitli masaları dolaşıp işlemlerinizi yaptırıyorsunuz. Menenjit ve tetanoz aşınızı oluyorsunuz. Eğer bu aşılara alerjisi olan birisi varsa raporunu yanında götürsün. Alerjik bünyeye sahip olanlar gitmeden önce bir test yaptırıp durumlarını öğrensinler. İlk günden yataklara düşüp mimlenmeyin.
Bu işlemler tamamlandıktan sonra 28 gün boyunca birlikte kalacağınız sizin gibi acemi veya sizden önce gitmiş olan dedelerinizle kaynaşmaya başlayacaksınz. Plaka numarası ile hemşehri aramak serbest
Komutanınız yatakhaneye götürüp yatağınızı ve yatağınızı nasıl yapmanız gerektiğini gösterecek. Eşyalar dolaba düzenli bir şekilde yerleştikten sonra yemek yeniyor ve saat 20:30-21:00 gibi yatılıyor.
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
Her seyin ilki zordur ana bir okadar da guzeldir.
Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum
•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•
Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!
iڪےT∂ηßﺙℓ
mutlaka öyledir![]()
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
1 ay sonra o güzellikten nasibimizi alıcaz nasipse![]()
aşkım ılgun neler yasamıss yaaa .. kıyamam bıtanemmmeeee az kaldııı azzzzzz
Canım benim bugün teslim günüydüTuhaf tuhaf bakıyordur şimdi etrafına.Şaşkın şaşkın bakınıyordur.Özledim şimdiden Erhan'ım tez gel..
TOZ PEMBE HAYALLER VARDI
PEMBESİ GİTTİ TOZU KALDI
Insallah sag saglim gelmek nasip olur canim..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~