+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 1 2
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Usta Birliği Kars olanlar

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Kıdemli Asker Hasretim is on a distinguished road Hasretim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Askerin Yari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayirli olsun canim.
    Sanirim sana Kars konusunda az da olsa yardimci olabilirim
    Detayli bilgilere sahip degilim ama iki arkadasim su anda Kars'ta askerlik yapiyor. Biri Sarikamis da digeri de senin askerin gibi merkez de. Ayrica Karsi cok yakin bir arkadasim
    Simdi söyle diyeyim: En basta icin rahat olsun. Karsda rahat edecektir. Askerligin getirdigi zorluklar her yerde var tabi ama en azindan usta oldugu icin fazla sorun yasamayacaktir. Yemekleri bildigimiz askeriye yemekleri (ögggg ) olup hafta sonu carsi izinleri düzenlidir. Askerin ne olarak gidiyor bilmiyorum ama orada ona baska bir görev verme ihtimalleri de var. Benim bir arkadasim ulastirmaci gidip orada yazici oldu mesela.
    Sonucta fazla kafana takacagin hic bi sey yok. Özellikle merkezde oldugu icin hic bir tehlike yok Kars'da sadece soguk var iste

Umarim az da olsa yardimci olabilmisimdir canim

Çok çok tşk ederim cnm baya bi içimi rahatlattın bu arada askerim nişancı olarak gidiyor ama bilmiyorum artık orda ne olur bide askerimin bölügü alayı falan belli değil merkezden de baska yere gönderebilirler diye biliyorum Allah'ım hakkımızda en hayırlı olanı versin hepimize inşallah
    Ahmet & Buket

Acemi Asker dogan90 is on a distinguished road

SeLam Ben AsKeR KarDeşiyim AbiM 89/2 6 ayı kaldı sizinkilerede hayırlı teskereler
    KarS SaRıKaMıŞ

Kıdemli Asker Hasretim is on a distinguished road Hasretim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Allah kavuştursun.Bnim askerim Kars merkezde
    Ahmet & Buket

Acemi Asker merveoguzhann is on a distinguished road merveoguzhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benimkide kars merkez tugay karargahta
    Gururumsun Askerimm 91 / 2

+ Konuya Cevap Yaz