+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Usta Birliği Kars olanlar

Kıdemli Asker Hasretim is on a distinguished road Hasretim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Usta Birliği Kars olanlar

Bizim Usta Birliğimiz Kars merkeze Çıktı.Bilgilerinizi benimlle paylaşırsanız çok mutlu olurum arkadaşlar şimdiden Teşekkür ederim.
    Ahmet & Buket

Kıdemli Asker Hasretim is on a distinguished road Hasretim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sağol cnm teşekkür ederim.
    Ahmet & Buket

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hayırlı olsun canım benm dayım 2 sene önce orda idi spor müdürü olarak sadece soğuk olduğunu biliyorum o kadar

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

tşk ederim cnm en azından soğuk olduğunu öğrendim ama aşkım 2.3.2011 de gelcek bu senede kış bitti sayılır fazla kış olmaıcak diye umuyorum
    Ahmet & Buket

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hayirli olsun canim..
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hayırlı olsun cnm..
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Hayırlı olsun canım benim memelektime gidiyor askerin orda cok rahat eder birtek ahavası soguk ama cok gusel yerdir gerci senn askerin pek kısta olmuycak orda ama rahat yere dustu.......

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Sağolun hepiniz sonunda merakımı giderdim .
    Neslihancım akrabalarına söyle askerime iyi baksınlar
    Ahmet & Buket

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

solerim canım askerin emin ellerde için rahat olsun

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Tamam cnm sen öyle diyosan güveniyorum sana
    Ahmet & Buket