Sağol cnm teşekkür ederim.
Bizim Usta Birliğimiz Kars merkeze Çıktı.Bilgilerinizi benimlle paylaşırsanız çok mutlu olurum arkadaşlar şimdiden Teşekkür ederim.
Ahmet & Buket
hayırlı olsun canım benm dayım 2 sene önce orda idi spor müdürü olarak sadece soğuk olduğunu biliyorum o kadar![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
tşk ederim cnm en azından soğuk olduğunu öğrendim ama aşkım 2.3.2011 de gelcek bu senede kış bitti sayılır fazla kış olmaıcak diye umuyorum![]()
Ahmet & Buket
hayirli olsun canim..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
hayırlı olsun cnm..
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
Hayırlı olsun canım benim memelektime gidiyor askerin orda cok rahat eder birtek ahavası soguk ama cok gusel yerdir gerci senn askerin pek kısta olmuycak orda ama rahat yere dustu.......
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
Sağolun hepiniz sonunda merakımı giderdim.
Neslihancım akrabalarına söyle askerime iyi baksınlar![]()
Ahmet & Buket
solerim canım askerin emin ellerde için rahat olsun![]()
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
Tamam cnm sen öyle diyosan güveniyorum sana![]()
Ahmet & Buket