çok üzüldüm canım ya inş. düzelir hersey gönlünce olur.
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
Nefesım , saol cnm guzel dıleklerın ıcın..
askerinyari66 , o kadar dogru soyledın kı kelımenın ustune laf gelse yanlıs olur.. Ben brda bı dk gozumu dısarıya cevırmeden onu beklerken o baskasına bana baktıgı gozle bakıp baskasını ısteyebıldı bı baskasına da btanem dıyebıldı ya daha hıcbısey demıyorum ona ..... Bu zamana kadar gecen tum hakkımı helal ederım de bekledıgım 300 gunun tek sanıyesı ahırette kul hakkı olsun ona ..
1 gun gelecek 1 gun kalacak .. O gun gunes bızım ıcın dogacak ..!!
Aşk'eRim...!
Ozzzz ' ledımmm OzzKanımmm !!!!
89-3 Bıtlıs Tatvan Tanrıyar J.Krk
Safak / 36 kars ... ((:
bende çok üzüldüm hakkaten hakkında hayırlı olsun ne diyelim kul hakkını hiç bi şekilde ödeyemez ödenmez çünki
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...] KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİN BEN BİTLİS TATVANDA ASKER LİK YAPMADIM AMA ORAYI İYİ BİLİRİM ÇOK GÜZEL ÇOK NADİDE BİR ŞEHİR ABLAMIN EŞİ ENİŞTEM TATVANDA 5 SENE TAPU KADASTRO DA GÖREV YAPTIĞI İÇİN ÇOKK KALDIM ORADA SEVGİLİN ALAYDA GÖREV YAPIYOR DEMİ ALLAH HYIRLISI İLE KAVUŞMAK NASİB EYLESİN KARDEŞİM UNUTMA SABRIN SONU SELAMETTİR HAYIRLI TESKERELER BACIMM
allahım cok sınır oldum bak sımdıı yaaa :@
puff uzme canını kardesım allah buyuk elbet cıkarır karsısınaa uzuldumm mutlu ol hep senn untumaya calıs degmezmıs dee yazık dee ama beddua etme sakın olurmu gulummm kendıne dıkkat et bızımle kal saglıcaklaa kall
selam
erkek arkadaşım usta birliğinde bitlis tatvana düştü ama nasıl biyer bişey bilmiyorum
bişeyler bilenlerden bilgi istiyorum :S
hoşgeldin aramıza...
arkadaşlar bilgisi olan arkadaşımızı yardımcı olsun lütfen
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
tatvanda nerde yapıo canımcım ??
ben barıstım arkadaslar ((: jandarma karakolunda yapıo bnm nısanlm. senınkı nerde
1 gun gelecek 1 gun kalacak .. O gun gunes bızım ıcın dogacak ..!!
Aşk'eRim...!
Ozzzz ' ledımmm OzzKanımmm !!!!
89-3 Bıtlıs Tatvan Tanrıyar J.Krk
Safak / 36 kars ... ((:
canim benim baristigina cok sevindim![]()
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~