owww ablacım sevinebilirsin benim halamın oğlu 1 sene önce geldi Diyarbakırdan ustaydı.. ve gayet rahat olduğunu biliyorum..![]()
dün belli olmuş aşkımın gideceği yer. sevinsem mi üzülsem mi anlayamadım hala... diyarbakır ile ilgili bilgisi olan var mı rahat eder mi acaba aşkım![]()
owww ablacım sevinebilirsin benim halamın oğlu 1 sene önce geldi Diyarbakırdan ustaydı.. ve gayet rahat olduğunu biliyorum..![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
gerçekten mie sevineyim o zaman
![]()
walla ablacım.. sewin tabi ki![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
ooguzelmıs o halde hep bırlıkte sevınelım
diyarbakır lice burayı bilen varmı burda askerlik yapan yada yapmıs olan yakınları yada kendisi....
bnm askerimde diyarbakıra gidicekkonun için çok endişeleniyorum korkuyorum
![]()
]Takvimlerden rakamlar değl sen düşüyorsun üzerime saatlerinde rakamlarını unuttum sen giderken saat kaçtı ki ? hatırlamıyorum hatırlayamıyorum akreple yelkovanında özlediğim seni görüyorum hep sebeb'imi sebeb'im geçe sebeb'ime sebeb'im kala.. yokluğun ateşten bir gömlekmiş sanki her gün istemeyerek üzerime giydiğim kısaca seni özledim.. SEBEB'İM...
Eşinizin yeni yeri hayırlı olsun bence üzülmeyin şükür edin bu memleketin daha kritik topraklarıda var
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN