saol canım insan korkuyor doğu çıktığı ama yurdumuzun hertarafı bizim neresi olursa olsun önce vatan
askerimin dağıtımı buraya çıktı bilgisi olan lütfen buraya yazsın
saol canım insan korkuyor doğu çıktığı ama yurdumuzun hertarafı bizim neresi olursa olsun önce vatan
bnmde de nısanlım vanda yapıyor bnı kendınden sogtmaya calısıyor neden olabılır bana bılgı verırmısınzz
degisik nedenlerden olabilir canim ama en cogu bu zaman icersinde terk edilme korkusundan oluyor..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
bnı cok yalnız bıraktı sevdıgım ınsandan bunları beklemezdm cok degıstı cok farklı ınsan oldu aramıyor suanda kucuk bı tartsma yasadık ne bıcım seymıs su askerlık beynım durdu sankı 5 aydır
bana yardmcı olun napmam gerek ne yapcam aradıgında benı aramayark cezalandırıyor bnde korkuyorum ya askerden gelınce oda baskasına gıderse bu psıkolojden etkılenıp napcam bılmıyorum cıldrcam guzın abla
hayatim sen suan ne durumdaysan inan kesinlikle oda ayni durumda, seni arayamadigi icin ici gidiyordur. aradiginda sakin ona kizgin veya kirgin oldugunu belli etme. onu neselendirmeye bak, moralini yüksek tutmasi icin güc ver ona. tabikide onu herzmn cok sevecegini ve hicbirzmn birakmayacaginida her seferinde hatirlat. askerligin baslarinda cok degisik bir hal aliyorlar, taniyamiyorsun onlari, degisik düsünceler icinde oluyorlar ama zamanla düzeliyor canim..
bu arada adim nazli![]()
Ve
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
T.EDERM NAZLI cok saol bnde burcu tanıstıgıma memnun oldum![]()
rica ederim burcucum, sonucta bizde o günlerden gectik.. bende memnun oldum canim
Ve
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~