+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1 2 3 4 SonuncuSonuncu
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Manisa Kırkağaç Jandarma Komando.

Acemi Asker Cuando Volveras is on a distinguished road Cuando Volveras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3. bölükteyim komandoyum valla artık bu perşemde günü intiikaller başlıyor sen nerdesin abi şimdi

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bende Erzurum Pasinler Özel Asayiş Komando Bölüğünde Tim Çavuşuyum. 50 Gün Sonra Usta Askersiniz Hayatta çekip çekebileceğin en büyük sıkıntıları ilk 3 ayda çekeceksn hazırlıklı ol
    ama gururu yeter öyle değilmi Göğsünü gere gere ben komandoyum her güzel kızın sevdiğine nasip olmaz diyeceksin
    o mavi berenin asaletini anlayacaksın zaten gezerken
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

askeri hastaneye gidiyorum komando olmayan askerler bi farklı bakıyolar o bereyle resim çekilebilirmiyiz dediklerinde inan göğsün kabarıyor
    ama inanki intikallere çıkarken gece şunu diyeceksin kendine. Ulan Saat 3,4 millet uyuyor ben neredeyim
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

Acemi Asker Cuando Volveras is on a distinguished road Cuando Volveras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aynen abi dediğin gibi bende tim çavuşuyum şimdi işte artık alırlarmı almazlarmı bilmem şimdi öleyimde mavi berenin hakkını vermeye çalışıyoruz intikaller öle olacak galiba

Acemi Asker asker sevgilisi is on a distinguished road

Benim aşkımda manisa kırkağaçta komando acemi birliyinde yeni gitti Allah aşkımın ve diyer askerlerin yardımcısı olsun

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aminnn. aramıza h.g. benm babmda orda yapmış acemi birliğini

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Kırkağaç Askerleri İntikaller Nasıl Geçiyor

artık manisada yapmacık intikal yok çanta kapaığında RPG7 roket atar elde g3 5 gün dağda 2 gün karakolda yardırıyoruz..
    şırnak beytüşşebap asayiş komando

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

off allahımm kolaylık versın sızlereeeeeeee

Acemi Asker MeTo_Reis_01 is on a distinguished road
    Nereden
    AdanaLıyıK ( 01 )

90/2 Tertip 6. jandarma komando er egitim alayı Manisa/Kırkağaç...

bende bu ayın 25 veya 26 sında tesLim oLacam Allah Şimdiden Yardımcım oLsun...

çoK güzeL bi site Hazırlanmış emegi geçenLere Sonsuz teşekkürLerimi iLetiyorum...

Allaha emanet olun

+ Konuya Cevap Yaz