allaj kavuştursun canım
meraba arkadaslar.benimde sözlüm 2 gün önce askere gitti.manisa kırkağaç jandarma komando.nasıl ulasabiliriz bana bilgi verseniz.
allaj kavuştursun canım
![]()
~~ AhMeT & CaNaN ~~$ırnak\ seslice89\2
Kavuştum Sana
Öncelikle Hoşgeldin,
Nasıl Ulaabilirim Sorusuna Cevabı Burda Alamazsın Sözlün Seni Arayıp Bi Numara Verir O Numaradan Ulaşırsın Ancak.
.
![]()
![]()
hosgeldin canim aramiza. cengaver abininde dedigi gibi askerinin bir numara vermesini beklemen gerekiyor. maalesef sana bu konuda yardimci olamiyacagiz.
sitemizde umarim güzel vakit gecirirsin..
aramıza hoşgeldin canım arkadaşlarında dediği gibi askerinin sana numara vermesi gerekiyor yada orada askerlik yapan biri ancak sana yardımcı olabilir malesef canım.. Allah kavuştursun..
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
darklord da orda askerdi.evt sana numara vermesi gerek ama telefonlar brz uzaktı:Syani ulaşamıosun her zmn
allahım yardımcın olsun guzelım
hoş geldin evet sözlünün sana ulaşması gerek ama merak etme ulaşır ve her aradıgında mutluluktan havalara uçarsın ben cok stresli yasadım ilk dönemleri sakın sende öyle yapma arar senı emın ol......
SENİ BEKLİYORUM ASKERİM DÖN NE OLUR(ALLAH'IM SANA EMANET)
<<<<<<<<<<UĞUR>>>>>>>>>