+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Jandarma Komando Manisa Kırkağaç

Acemi Asker Veli032 is on a distinguished road

Standart Jandarma Komando Manisa Kırkağaç

Arkadaşlar 1 aralıkta teslim olucağım. gidecek arkadaşlar varsa konunun altına yazsın tanışalım

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şimdiden Hayırlı teskereler.
    .

Kıdemli Asker By yabancı is on a distinguished road

Hayırlı teskereler (Osman abiyle aynı yere düşmüşün::
    İsMi lAzIm dEgİl o YaBaNcI

Akıl Yaşta deildir!Baştadır.

Acemi Asker Cuando Volveras is on a distinguished road Cuando Volveras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bende manisa kırkağaç jandarma komandoya düştüm

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zordur Biraz İlk Başlarda Koyar Millet Yatarak Askerlik Yaparken Ben Burda SAürünüyorum Bilmem Ne Diye Ama Mavi Bereyi Takınca Hakkınıda Verebiliyosan Senden Kralı Yok .. Bu Arada 4 Hafta Sonunda Komando Muhayneleri Olur Sağlık Sorunu Olan Refize Olsun Delikanlılık Yapmasın Derim Ben Çünkü Komando Eğitimleri Ve Faliyetleri Çok Ağırdır ( haddinden fazla ağırdır ) acemi birliğinde anlamazsınız onu ama usta birliğine gidince anlarsınız. Bu İş Bıraz Gönüllülük İşi Zaten 89/4 ler Son Komandolar Profesyonel Orduya Geçiliyor Artık
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

Acemi Asker Annabella is on a distinguished road Annabella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benim aşkımda manisa kırkağaçda

Acemi Asker flower is on a distinguished road

benim oğlumda kırkağaçta.öğrenmek istediğim intikal hakkında ayrıntılı bir bilgiye sahip değilim.ne zaman gidip ne zaman dönüyolar

Emekli Yönetici Fatihin Askeri is on a distinguished road Fatihin Askeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hep gercek dostlarinin yaninda.

Oncelikle hayirli teskereler, o konu hakkinda bir bilgim yok belki bilen bir arkadas bilgisini paylasir.
    Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
    bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
    bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
    ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum

•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•

Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!

iڪےT∂ηßﺙℓ

Acemi Asker flower is on a distinguished road

Unhappy

Alıntı Fatihin Askeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle hayirli teskereler, o konu hakkinda bir bilgim yok belki bilen bir arkadas bilgisini paylasir.

teşekkür ederim yinede

Acemi Asker htuncer is on a distinguished road

Standart manisa intikaller

selamlar,benim arkadaşım orada jandarma komando,bugece yani perşembe geceleri çıkıyorlar,cmt. sabah donuyorlar ama komandoların intikalı nasıl bılemıyorum