Şimdiden Hayırlı teskereler.
Arkadaşlar 1 aralıkta teslim olucağım. gidecek arkadaşlar varsa konunun altına yazsın tanışalım
Hayırlı teskereler (Osman abiyle aynı yere düşmüşün::![]()
İsMi lAzIm dEgİl o YaBaNcI
Akıl Yaşta deildir!Baştadır.
Zordur Biraz İlk Başlarda Koyar Millet Yatarak Askerlik Yaparken Ben Burda SAürünüyorum Bilmem Ne Diye Ama Mavi Bereyi Takınca Hakkınıda Verebiliyosan Senden Kralı Yok.. Bu Arada 4 Hafta Sonunda Komando Muhayneleri Olur Sağlık Sorunu Olan Refize Olsun Delikanlılık Yapmasın Derim Ben Çünkü Komando Eğitimleri Ve Faliyetleri Çok Ağırdır ( haddinden fazla ağırdır ) acemi birliğinde anlamazsınız onu ama usta birliğine gidince anlarsınız. Bu İş Bıraz Gönüllülük İşi Zaten 89/4 ler Son Komandolar Profesyonel Orduya Geçiliyor Artık
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
benim oğlumda kırkağaçta.öğrenmek istediğim intikal hakkında ayrıntılı bir bilgiye sahip değilim.ne zaman gidip ne zaman dönüyolar
Oncelikle hayirli teskereler, o konu hakkinda bir bilgim yok belki bilen bir arkadas bilgisini paylasir.
Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum
•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•
Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!
iڪےT∂ηßﺙℓ
selamlar,benim arkadaşım orada jandarma komando,bugece yani perşembe geceleri çıkıyorlar,cmt. sabah donuyorlar ama komandoların intikalı nasıl bılemıyorum