bende bunu demek istiyorum ama oyle iste
bende bunu demek istiyorum ama oyle iste
sayın üyemiz biz burda karakolların hassas noktalarını veya ne bilim baskın yediklerinde en kolay nerden yapılır gibi bilgi vermiyoruz. Arar hal hatır sorarız tanıdığımız varsa yardımcı olmasını isteriz ki hakkaride tanıdığım çoktur. Sen belliki bilmiyosun ama teröristler hergün dağ karakollarını arıyolar zaten aramamıza takıldıysanküfürlermi dersin baskın yapmaya geliyozlarımı dersin ne aklına geliyosa telsizlere girerek söylüyolar zaten. ha yok eyer fotolara diyosan adamlar baskın yaptıkları yeri helikopterden bile iyi görüyolar zaten burdaki fotolar bi cacık değil yani. Askeri düşünmeye gelirsek yeni geldim askerden askerin halini benden iyi bileceğini sanmıyorum hakkaride yapmadıysan askerliğini... ortada verilmiş bi bilgi göremiyorum ben emin ol komutanlardan askerlerden daha bilgililer karakollar konusunda o kanı bozuk teröristler
![]()
Şafak: DOĞDU GÜNEŞ 15.11.2011 darısı başınıza
![]()
Galatasaray SK
90/2 DK
Cezaevi karakol komutanlığı
Cezaevi koruma manga komutanı & 81mm Klasik havan manga komutanı Jandarma Onb.
Nurhak ÇELİK
ERZİNCAN
ya hayır harbiden hassas noktalar hakkında bilgi vermiş olsam (ki çoğunun biliyorum) tamam haklı diycem ama arkadaş başka tarafa çekmeye çalışıyo sanırım anlamadım![]()
![]()
Galatasaray SK
90/2 DK
Nurhak ÇELİK
ERZİNCAN
nasil guvendigimize sasiriyo ama sasirmamasi lazim biz burda bi aileyiz![]()
sanırım bilgi sızdırıyoruz diye düşünüyo ama okumadan konuştu biraz sorun deil heryerde oluyo böleleri)
![]()
Galatasaray SK
90/2 DK
Nurhak ÇELİK
ERZİNCAN
nediyelimki belkide okumadan yazdi abi haklisin