+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yardım..(kayseri)

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

Standart yardım..(kayseri)

arkadaşlar sorum oluck arkadaşım acemı bırlıgıne kayserıye düştü duyduklarıma ve araştırdıklarıma gore aldıgım bılıgler cok kotu ordan kesın doguya gonderılıomus asker hatta askerlgıgını yapmıs arkdslara soruyorum ucaktan dus kayserıye dusme gıbı tabırlerde bulunuyorlar .. sızınde bılgınz varmı arkdslar cevplarınızı beklıyoruz

Usta Asker Cesur is on a distinguished road

Biliyorsunuz ki, bizim insanlarimizin bazilari bilmedikleri seylere bile yorum yaparlar.
    Insanlari ürkütürler/soguturlar bazi seylerden. Onun icin hayirlisi demekten baska careniz yok.
    İyi ya da kötü oraya gitmesini hic birsey degistirmez. Allah kavustursun..

Acemi Asker Sercan Çörek is on a distinguished road

Kardeşim Benim Arkadaşım 89/3 Kayseri Jandarma Komandoda AcemiLik yaptı 90 gün Şu An Hakkaride.. Aldıgın Bilgi Dogru Egıtımı Zor ve Dogu Tim Gonderdıgını Bılıyorum %95 Fakat yapıcak bıseyımız yok.. vatana borcumuz odememız gerekıyo.. Bende bugun ogrendım Bilecik Jandarma Düşmüşüm Ve soylenenlerın ınan kayserıden hıc bı farkı yok.. En Zon yerLere Dusmusuz ıkımızde Ama unutmamamız gereken bısey var.. ALLAH Her zaman TÜRK Askerinin yanındadır.. HayırLı tezkereLer Korkunun EceLe faydası yok.. =)

Kıdemli Asker 0SimdiAsker is on a distinguished road 0SimdiAsker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğusuyla batısıyla ülke bizim. Böyle bi ayrım yapmak yanlış olur. Ha tabi, tereddütlerimiz olmuyor mu, oluyor ama bu durumda yapabileceğimiz tek şey onlar için Dua etmek.
    ♥ Büşra & MehmetAli ♥

89/3

ŞırnaK / 23. Jan. Sınır Tüm. Kom.

Hava temiz
    Hava soğuk
    Hava rüzgârsız
    Anladım ki hayat yaşanmıyor anlamsız

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Sercan Çörek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim Benim Arkadaşım 89/3 Kayseri Jandarma Komandoda AcemiLik yaptı 90 gün Şu An Hakkaride.. Aldıgın Bilgi Dogru Egıtımı Zor ve Dogu Tim Gonderdıgını Bılıyorum %95 Fakat yapıcak bıseyımız yok.. vatana borcumuz odememız gerekıyo.. Bende bugun ogrendım Bilecik Jandarma Düşmüşüm Ve soylenenlerın ınan kayserıden hıc bı farkı yok.. En Zon yerLere Dusmusuz ıkımızde Ama unutmamamız gereken bısey var.. ALLAH Her zaman TÜRK Askerinin yanındadır.. HayırLı tezkereLer Korkunun EceLe faydası yok.. =)

benim askerimde bilecikde acemiligini yapiyor suan. gercekten egitimler cok sIkI ve zor oluyormus. askimin söyledigine göre yemekleri cok kötüymus. usta birligine %90 dogu oluyormus..
    hayirli tezkereler simdiden..
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Nereden
    Bursa

of of gercekten kotu bı durumm yaa hepımıze hayırlı teskereler arkdslarr nısnalımı beklıorum sımdıdee en ıyı arkdasımı gonderdım okdr zorkıı anlatamam bırı zor durumda nısanlım rahat ıcım acıyor ya

Emekli Yönetici Fatihin Askeri is on a distinguished road Fatihin Askeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hep gercek dostlarinin yaninda.

Oncelikle hayirli teskereler dilerim, her seyin ilki zordur bir o kadar da zevkli ama kisa bir sure sonra zorlugu ne kadar olursa olsun insan alisiyor, alisir.. Allah (cc) kolayliklar nasip etsin...
    Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
    bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
    bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
    ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum

•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•

Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!

iڪےT∂ηßﺙℓ

Nereden
    Bursa

amın cumlemızın askerlıgı kolay gecer

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Alıntı Fatihin Askeri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle hayirli teskereler dilerim, her seyin ilki zordur bir o kadar da zevkli ama kisa bir sure sonra zorlugu ne kadar olursa olsun insan alisiyor, alisir.. Allah (cc) kolayliklar nasip etsin...
    amin cumlemizin kolay gecer...

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Kıdemli Asker PrEnSeS is on a distinguished road

benim kuzenimin eşide bilecik söğütte yaptı hakkaten zor bi yermiş usta birliğide siirt-eruhtu:S:S