tamam canım çok teşekkür ederim öğrenir öğrenmez buraya yazıcam canım.. birde rabiacım ankesörlü telefondan gidince hemen arayabilicekmi beni yani Türkiyeden aldığı telekom smart kartlar orada geçerli değil sanırım..
tamam canım çok teşekkür ederim öğrenir öğrenmez buraya yazıcam canım.. birde rabiacım ankesörlü telefondan gidince hemen arayabilicekmi beni yani Türkiyeden aldığı telekom smart kartlar orada geçerli değil sanırım..
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
ankresörden arar hemen bırlıgıne teslım olunca...turkıyeden aldıgı kartlar geceerlı olmuyor...birligin kantınınden alır ve hemen arar senı
кαℓвιη öмüяℓüк вєη∂є ємαηєт
anladım biraz bıktırıyorum ama son bi sorumektup yada kargo gönderebiliyormuyuz.. türkiyedeki bazı kargo firmalarının lefkoşada bayisi olduğunu gördüm. bu konuda sorun oluyormu canım
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
ne bıkması canım sacmalama...yardımcı olurum elımden geldıgınce..aklına takılanı sor bıkmam![]()
evet bazı kargo şirketlerı kıbrısla anlaşmalı...aynı sehır ıcıne gonderır gıbı kargo subesıne gıdıp urunu gonderebılıyorsun...ama bıraz pahalı oluyor![]()
кαℓвιη öмüяℓüк вєη∂є ємαηєт
canımm ya çok teşekkür ediyorum daha doğrusu nasıl teşekkür ediceğimi bilmiyorum o kadar iyi geldi ki böyle bilgi almak içimi rahatlattın merak ettiklerim içimi kemiriyordu.. canım yaa.. mektup gönderebiliyorum ama dimi yani askeriyeye gidiyor mu mektup![]()
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
senin bıraktığın bu bilgileri bende yarın bizim yerimize geçeçek yeni nesillere aktaracağım
çok sağol canımmm
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
rabiacım yine ben ve yine sorularımmmkıbrıs hakkındaki bi kaç site ''askerinize yollucanız hediyelerden yüklü miktarda gümrük vergisi alınmaktadır buda askerinizden tahsil edilmektedir'' filan yazmışlar
var mı böyle bişe canım benim :S
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS