+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 8 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 6 7 8
Toplam 80 adet sonuctan sayfa basi 71 ile 80 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: usta birliği KKTC olanlar

Tezkereci Asker rabia is on a distinguished road rabia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı EsranınUmudu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rabişim nerdesin özlettin kendini nerelerdesin yahu
    esracım atamam cıktı ve yogun nöbetlerım oluyor o yuzden pek fırsatım olmuyor.ama elımden geldıkce zıyaret edıyorum forumu. ee nasıl gıdıyor yavru vatanda askerlık ıletısım sorununu cozdun mu?
    ѕєηιη тєηιη вєηιм нυzυя уєяιм ; ѕєηιη кσкυη вєηιм ηєƒєѕ αℓмα ѕєвєвιм

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı rabia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

esracım atamam cıktı ve yogun nöbetlerım oluyor o yuzden pek fırsatım olmuyor.ama elımden geldıkce zıyaret edıyorum forumu. ee nasıl gıdıyor yavru vatanda askerlık ıletısım sorununu cozdun mu?
    anladım canım yeni ataman hayırlı olsun Allah kolaylıklar versin rabişim.. iletişim konusunu henüz çözebilmiş değiliz rabişim hep ankesörlüden konuşuyoruz cepten aramak gerçekten çok külfetli mesajlaşmak konusundada vodafone hattında sms kampanyaları varmış fakat benim buradan yurtdışı dolaşıma açtırıp aşkıma vodafone hat göndermem gerekiyormuş birde bu yolu denicez rabişim inşallah çözücez iletişim problemini canım..senin nasıl gidiyor düğün nezaman canım
    arada bir gel siteye canım özlettin kendini merak ettim seni rabişim
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Tezkereci Asker rabia is on a distinguished road rabia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 aydır ugramamısım siteye benı hatırlayan dostlara selam olsun
    ѕєηιη тєηιη вєηιм нυzυя уєяιм ; ѕєηιη кσкυη вєηιм ηєƒєѕ αℓмα ѕєвєвιм

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı rabia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 aydır ugramamısım siteye benı hatırlayan dostlara selam olsun
    Aleyküm selam rabiacım özlettin kendini nasılsın ne yapıyorsun cnm
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

evett usta birliği kıbrısa çıkan asker yarenleri bilgi almak isteyen varsa ben buradayım

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Acemi Asker Kaptan55 is on a distinguished road Kaptan55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gazimagosa ordu evinde görev yapıyorum vatanımı özledim arkdşlar bi an önce bitsede kurtulsak şafak 170
    Bir Ulusun Kuvvetini Belirleyen En önemli faktör Askeri Kuvvetidir.

Acemi Asker farukgksn is on a distinguished road farukgksn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benm aşkımda girnede Şafak 326... konuşmak gerçekten zor oluyor evde olduğum zaman evi arıyor onun haricinde arayamıyor çünkü cebe çok gidiyo ayrıca 90 dklık bir telefon kartı 15tl oda 3 4 gün zar zor gidiyo..=(

Bayan Moderatör Sewdigim Asker is on a distinguished road

uzulme bugunlerde gecer ama askinin aramasini bekleme sen ara istersen benim sevdigimde beni arayamiyodu bu nedenden dolayi sonra ben onu aradim 1 o bi ben yapiyoduk ama askerine aratma istersen sen ara cunku askeriyenin durumu belli para yonunden skknti cekmeyin
    Anladım! Yar'la Bir Olmayınca Yer'le Bir Oluyormuş İnsan

Acemi Asker farukgksn is on a distinguished road farukgksn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

henüz bnm ariycam bi numara vermedi o yüzden ben arayamıyorum ben arayım diyorum ama parada sıkıntı yok bi tel kartına gdiyo işte dedi..=)

Bayan Moderatör Sewdigim Asker is on a distinguished road

olsun o oyle desede sen kiyma ona askerde olmasaydi birak arasin derdim ama askere kiyilmiyo sende kiyma ins hersey gonlunuzce olur
    Anladım! Yar'la Bir Olmayınca Yer'le Bir Oluyormuş İnsan

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 8 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 6 7 8