+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 Toplam 8 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 80 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: usta birliği KKTC olanlar

112
    112 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Tezkereci Asker 112 is on a distinguished road 112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Thumbs up usta birliği KKTC olanlar

usta birliği yavru vatan olanlar buraya
    LEFKOŞA,GİRNE,GAZIMAGOSA,GÜZELYURT
    Konu 112 tarafından (12-28-2009 Saat 05:52 PM ) değiştirilmiştir.
    кαℓвιη öмüяℓüк вєη∂є ємαηєт

112
    Tezkereci Asker 112 is on a distinguished road 112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lightbulb

kıbrısa ulaşım hakkında kucuk bır bılgı vereyım.....KIbrıstakı bırlıgınıze ya hava yoluyla yada mersın taşucundan feribot ile ulasım saglayabılırler.... hava yoluyla ulasımı yaparsanız sızı ERCAN HAVALİMAnında indirecektir.deniz yoluyla yolculuk 6-8 saat sürmekte....hava yoluyla ise turkıyenın en uzak yerınden 1saat 15 dakıka surmekte.hava yolunu tercıh etmekte fayda var cunku daha konforlu

112

gelelim iletişime....askerımızle iletısım kurmak aslında bıraz zor...kendımden ornek vereyım..ben mersınde yasıyorum askerım kıbrısta askerlık yapıyor.ve telefon gorusmelerımızde YURTDIŞI TARİFESI gecerlı oluyor...bu yuzden ılk olarak cep telefonunuzu yurt dısı aramalarına actırın....ben evde oldugum zamanlar ankresörlu telefondan gorusme yapıyoruz...cepten cebı aramak bıraz külfetlı oluyor....iletısım konusunda böyle bır dezavantajımız oluyor....

112

gelelım carsı ızınlerıne....benım askım bır sorun olmadıkca her hafta carsıya cıkıyor...aşkımın bulundugu bırlık lefkosa -türkelınde yanı merkeze uzak... o yuzden ya bellı saatlerde merkeze gıden otobusle; ya da taksi cagırıp taksıyle merkeze gıtmekte...kıbrıs turkıyeye göre daha pahalı bı yerlesım...ornek vereyım ınternet cafelerın saatı en ucuz 3tl.. ama ucuz olan bırsey var cep telefonu kontorlerı..mesela 100 kontor 6 tl

112

Exclamation

kıbrısın dezavantajlarından biride SU SORUNU arkadaslar....içme suyu bulmakta bazen zorluklar cekılıyor..ozellıkkle yaz mevsımınde aşkımın 2gun su bulamayıp yerıne meyve suyuyla ıdare ettıgını bılıyoorum..ve bu su sorunu sadece askerıyede degıl tum kıbrıs halkı ıcın gecerlı ve su turkıyeye gore bıraz daha pahalı....

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

rabiacım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum.. benim aşkımda lefkoşaya düştü fakat birliğini tam olarak söylemedi aradığında sorup sana söylücem canım.. iletişim konusunda o zaman ben cebimi yarın bi turkcell bayisine gidip yurtdışı aramalarına açtırmam gerekiyor değil mi ? birde sanırım aşkımın hattı kıbrısta geçerli olmayacak orda kendine yeni bir hat almak zorunda kalıcak..
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

112

Thumbs up

Alıntı EsranınUmudu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rabiacım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum.. benim aşkımda lefkoşaya düştü fakat birliğini tam olarak söylemedi aradığında sorup sana söylücem canım.. iletişim konusunda o zaman ben cebimi yarın bi turkcell bayisine gidip yurtdışı aramalarına açtırmam gerekiyor değil mi ? birde sanırım aşkımın hattı kıbrısta geçerli olmayacak orda kendine yeni bir hat almak zorunda kalıcak..
    evet canım şuan kullandıgı simkart kktc'de gecerlı olmayacak...orada yenı bır hat almasında fayda var..KKTCcell yada KKTC vodafone hattı alır.vodafone alırsa sms kampanyaları var ayda 5bın sms hediye...sende avea alıp 5yuz sms kampanyasına uye olursan bedava msjlasabılırsınız...bunun dısında atacagın her sms 3KONTOR....aramanın dakıkası ıse 20 KONTOR...

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

off çokmuş yaa peki turkcellde aylık 10.000 sms kampanyası var oda olur mu sms için.. aşkım beni arayınca ucuza mı konuşucaz. yani sadece ben arayıncamı dakikada 20 kontur gidicek canım
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

112

Arrow

turkcellın kampanyasında bedava olmuyor .....sadece avea'nın 5yuz sms kampanyasında bedava mesajlasabılıyorsun...arama konusunda avantaj yok o arasada sen arasanda cok kontor gıdıyor canım...

anladım rabiacım çok teşekkür ederim canım benim inşallah şu 5 günün sana 5 saniyeymiş gibi geçer canımm ben merak ettiklerimi buradan sana tekrar sorabilirim dimi

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 Toplam 8 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu