bencede seda ve hatice siteye geri dönsünler.
safagimizi burada birlikte bitirmek istiyoruz. sorunun ne oldugunu bilmiyoruz ama cözülmeyecek sorun yoktur. konusurak herseyi cözebiliriz..
Merhaba;
Sürekli Siteyi Takip Edemediğimden Dolayı Bazı Olaylara Fransız Yada Geç Kalıyorum.
Geçenlerde Sitemizde Gerçekten Başaralı Olan 2 Bayan Möderatörümüz " Hoşçakalın " Siteyi Bırakıyorum Gibi Konular Açmış.Sorunun Kaynağı Yöneticilerin Kendi Aralarında Bizimde Bu Konuyu Yönetici Odalarında Konuşmamız Gerekiyor Ama Ben Siteyle İlgilenen Tüm Üyeleriminde Konudan Haberlerinin Olmasını İstediğim İçin Burada Açıyorum..
Arkadaşlar Biz Bu Siteyi Ne Para Kazanalım Düşüncesiyle Nede Farklı Amaçlar İçin Açtık,Öyle Bir Niyetimiz Olsaydı Hit Yapacak Farklı İçerik Tasarımlarda Siteler Kurardık.
Benim Prensip Düşüncem Burada Farklı Kültürdeki insanların Kaynaşabilmesi Ve En Önemlisi Sıkıntılı Geçen Şafak Sayma Zamanlarında Bayan Arkadaşlarımızın Sıkıntılarını Hep Birlikte Paylaşabilmektir.
Çünkü Herkez Bi Arkadaşına Yada Yakınına Askerlik Konusunda İçini Dökemez Belki Ama Burası Sanal Bi Alem Olduğu İçin Daha İyi Huzur Bulur Bazen
Ve Bu Sitede Güzel Bi Kaynaşma Ortamı Kurulmuşken Kimsenin Bozması Yada Çekip Gitmesi Beni Admin Olarak Mutlu Etmeyecektir. Bi Sorun Varsa Biz Zaten Elimizi Taşın Altına Koyuyoruz Her Zaman.
Ve Şu Bi Gerçekki ( Bayanlar Kızmasın) Bu Kızlar Çok Hassas Yaratılmış Onun İçin Çoğu Polimiğe Girmek İstemiyorum
Konuyla Bizzat İlgilenicem Seda Ve Hatice Arkadaşlarınızı Haftaya Giridimde Tekrardan Eski Kaldığı Yerden Sitede Görmek İstiyorum
Benim Gibi Düşünen Varsa Yorumlarınız Eksik Etmeyin
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
bencede seda ve hatice siteye geri dönsünler.
safagimizi burada birlikte bitirmek istiyoruz. sorunun ne oldugunu bilmiyoruz ama cözülmeyecek sorun yoktur. konusurak herseyi cözebiliriz..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
umarım dedıgın gıbıı olurrr ...![]()
arkadaşlar hatice ve sadanın aramıza dönmesini gerçekten bende çok istiyodum ama onlar yeni site kurmuşlar galiba artık çok geç..![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
hadı yaa cıddenmıı şaşırdımm
evet kuzum yeni site kurmuslar. dönseler güzel olur ama artik dönceklerini bende sanmiyorum..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
aa gerçekten mi valla bende çok şaşırdım..
biri var solumda / soluğumda...
Giden Arkadaşlar Döner Veya Dönmez Orasını Ben Bilemem, Ama Moderatör Olan Arkadaşların Şunu Bilmesi Lazımdır Üye Sıralamasında Admin Modun Üstündedir.
Bu Demek Değildirki Admin Moddan Üstün Bunun Manası Forumda Bi Değişiklik Yapılacağı Zaman Duruma Göre Modlara Danışabilirim, ama Bu Danışmak Zorundayım Demek Değildir.
Osmanın Ve Benim İsteğim Yetki Verilmesi Yönündeyken Hiçbir Sebep Gösterilmeden "Ben Onun Mod Olmasını İstemiyorum , Ya O Mod Olmaz Olursada Ben Giderim" Diyen Varsa Buyursun Gitsin.
Kimsenin Önüne Atlayacak Değilim Gitme Diye.
Osman Benim Fikrime Katılır Veya Katılmaz Bu Benim Düşüncemdir.
Ben 5 Senedir Çeşitli Forumlarda Forum Adminliği Yapıyorum Bu İşi Böyle Biliyorum.
Selametle..
.
![]()
![]()
Kimsenin siteden ayrilmasini gonul istemez tabiki, her zaman herkese kapimiz acik ve acik olacaktir, giden arkadaslara bende uzuldum sahsen , sorunun bir iletisim eksikliginden kaynaklandigini dusunuyorum. Yonetim olarak hep birlikte buna Osman'da dahil yapacagimiz bir toplanti ile cozum bulabilirdik ama boyle bir toplantiya firsatimiz olmadi, malum Osman' da asker denk gelemiyoruz bir turlu.
Su 3 gunluk dunyada birbirimizi daha iyi anlamaya calisarak ve birbirimizi dinleyerek vede Allah (cc)' in izniyle cozemeyecegimiz sorun yoktur.
Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum
•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•
Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!
iڪےT∂ηßﺙℓ
ben anlamadım neler oluyorr neyse sorunda cozulmus sanırım amaa sasırdım bu sert teppkıyee