+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: AsilTurkler.com Hakkında ( Neden Kapandı )

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart AsilTurkler.com Hakkında ( Neden Kapandı )

Merhaba;

AsilTurkler Domaini Atında 2 Yıldır Sürdürdüğümüz Güvenlik Ağırlıklı Paylaşım Alanındaki Hizmetimize 5/8/2009 Tarihinde Son Vermiş Bulunmaktayız..
    Bunun Sebi Benim Yakın Zamanda Askere Gidecek Olmam Ve Sitenin Bizim Açımızdan Hizmetinde Eskisi Gibi Faydalı Olamamasıdır.
    2 Yıl Boyunca Yaptığımız Onlarca Alıntısız Paylaşımlardan Sadece Bir Tanesi Bile Birinin İşine Yarayıp Bir "Allah Razı Olsun" Dua'sını ALabildiysek Ne Mutlu Bize

2 Yıl Boyunca Siteye Emek Veren İsimlerini Tek Tek Sayamayacağım Onlarca Arkadaşıma Sonsuz Teşekkür Ediyorum.

Bundan Sona Bu Domain Altında Asker Ve Asker Yakınlarına Ağırlıklı Paylaşımlarımızla Yolumuza Devam Edeceğiz

Saygılarla By DarkLord
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

Emekli Yönetici Fatihin Askeri is on a distinguished road Fatihin Askeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hep gercek dostlarinin yaninda.

Cok guzel gunumuz gecti orda. Aynen soylediklerine katiliyorum.Paylasima devam...
    Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
    bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
    bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
    ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum

•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•

Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!

iڪےT∂ηßﺙℓ

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Patron Sensin
    Ama Bak Benide Tahrik ediyorsun

Acemi Asker !*YoSqaT*! is on a distinguished road !*YoSqaT*! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Choq qüSéLDi ama ßéLLi SüRéDéN SoRa Coğu ki$i ßıRakTı GiTTi éSki oRTamı ßuLsak Coq qüSéL oLuRDu...

SaYqıLarımLa aSiLTuRKLéRDen OuZ.YoZqaTLı
    ßiz öLümü GöZe aLdıKDa
    GiDerKen KimLeri YanımızDa
    GötüRCeZ onu DüşünüYoRuz...

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bende üyeyim gerçekten çok güzel site..

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

kapanmadıkı o sıte acık halaaa

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaslar sanirim burada söz konusu olan site baska. sizin bahsettiginiz site asiltürkler.org..
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker helen_1208 will become famous soon enough helen_1208 will become famous soon enough

evt bu bahsedilen asilturkler.com
    helen

hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

asilturkler.org benim sitem arkadaşlar asilturkler.com ile bi alakası yok.
    Burayla tek alakası DarkLord'la tanışmamıza vesile oldu
    .

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Belki bir gün yine asiltürkler.com geri dönebilir...
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN