Cok guzel gunumuz gecti orda. Aynen soylediklerine katiliyorum.Paylasima devam...
Merhaba;
AsilTurkler Domaini Atında 2 Yıldır Sürdürdüğümüz Güvenlik Ağırlıklı Paylaşım Alanındaki Hizmetimize 5/8/2009 Tarihinde Son Vermiş Bulunmaktayız..
Bunun Sebi Benim Yakın Zamanda Askere Gidecek Olmam Ve Sitenin Bizim Açımızdan Hizmetinde Eskisi Gibi Faydalı Olamamasıdır.
2 Yıl Boyunca Yaptığımız Onlarca Alıntısız Paylaşımlardan Sadece Bir Tanesi Bile Birinin İşine Yarayıp Bir "Allah Razı Olsun" Dua'sını ALabildiysek Ne Mutlu Bize
2 Yıl Boyunca Siteye Emek Veren İsimlerini Tek Tek Sayamayacağım Onlarca Arkadaşıma Sonsuz Teşekkür Ediyorum.
Bundan Sona Bu Domain Altında Asker Ve Asker Yakınlarına Ağırlıklı Paylaşımlarımızla Yolumuza Devam Edeceğiz
Saygılarla By DarkLord
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
Cok guzel gunumuz gecti orda. Aynen soylediklerine katiliyorum.Paylasima devam...
Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum
•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•
Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!
iڪےT∂ηßﺙℓ
Choq qüSéLDi ama ßéLLi SüRéDéN SoRa Coğu ki$i ßıRakTı GiTTiéSki oRTamı ßuLsak Coq qüSéL oLuRDu...
SaYqıLarımLa aSiLTuRKLéRDen OuZ.YoZqaTLı
ßiz öLümü GöZe aLdıKDa
GiDerKen KimLeri YanımızDa
GötüRCeZ onu DüşünüYoRuz...
bende üyeyim gerçekten çok güzel site..
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
kapanmadıkı o sıte acık halaaa
arkadaslar sanirim burada söz konusu olan site baska. sizin bahsettiginiz site asiltürkler.org..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
evt bu bahsedilen asilturkler.com![]()
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
asilturkler.org benim sitem arkadaşlar asilturkler.com ile bi alakası yok.
Burayla tek alakası DarkLord'la tanışmamıza vesile oldu![]()
.
![]()
![]()
Belki bir gün yine asiltürkler.com geri dönebilir...
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN