gülüp geçelim...kıkı
F
Bu konu site ile alakalı değil sadece darklord'un kendi ile ilgili kişisel yazısıdır ilgilenmeyenler okumasın..!!!
Nette öyle bi takılayım derken zamanında canını yaktığımız çoluk çoçuklar yapacak birşey bulamayınca kendilerince teoriler üretip milleti kendi ufacık dünyasında kandırmaya çalıştığını gördüm buda benim çok komiğime gittiği için sizlerle paylaşmak istedim
adamın biri darklordu ve asilturkler.com'u hackledim diye konu açmış kendi ufacık dünyasında sitesinede yazmış aşağıda belirttiğim adresleri hack'ledim diye![]()
http://asilturkler.turkblog.com
msn : by.darklord@hotmail.com.tr
Arkadaşlar ne böyle bi sitem nede böyle bir msn adresim olmadı.. BİLGİLERİNİZE
Sitesinde Açtığı Konu : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
gülüp geçelim...kıkı
F
biri var solumda / soluğumda...
gülüyorumkıkıkıkı
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
Zaten Gülmek İçin Malzeme Arıyor Benim Bayan Mod'larım da![]()
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
eeveett sankı azcık oylee![]()
çok pis güleriz biz![]()
biri var solumda / soluğumda...
evet güleriz![]()
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
haha resmen koptum ya. gerizekali ne olcak
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
haha bende gülüyorum![]()
![]()
~~ AhMeT & CaNaN ~~$ırnak\ seslice89\2