+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bayan Üyeleri Rahatsız Edenler Hakkında.

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bayan Üyeleri Rahatsız Edenler Hakkında.

Merhaba.
    Konununda başlığından anlayacağınız gibi bayan üyelerimizden bir çok kez erkek üyelerden rahatsız edici mesajlar alındığına dair şikayetler geliyor bana. Bu konuda kesin ve net konuşuyorum bir daha bir üyemden rahatsızlığini beyan ettiği takdirde her kim olursa olsun cezasını bizzat kendim vermekten geri durmayacagim.
    Burası ne arkadaşlık sohbet sitesi nede başka bi türlü site buradaki bayan arkadaşlarımız eş,sevgili yada kardeşlerinin şafaklarini saymak için vakit geçiriyorlar.
    Saygilarla By Darklord
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

biz bu konuyu aslinda sulemle cok güzel hallediyorduk eger birisinin sitemize yakismadigini düsündügümüzde.
    biz asker sevgilileri, kardesleri, yakinlari olaraktan kimseyle burada o sekilde asla konusmariz bunu herkez bilsin. egerkide yanlis düsüncelerle sitemize üye olan kisiler olursada, cezasini vermekten kacinmariz..

adminimiz, abimiz, kardesimiz olaraktan bu konuya duyarlilik gösterdigin icinde sana tesekkür ederiz..
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayan Polislerimiz Hallediyor Genelde O İşleri
    Yinede Duyarlı Olmak İyidir.
    .

Bayan General ErHzN is on a distinguished road ErHzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erhan'ın kalbi..

Güzel bir açıklama olmuş.Ağzına sağlık DarkLord.Dahaca böyle bir şeyle karşılaşmadım ve umarımda karşılaşmam.En zıt olduğum konudur.
    20.05.2011 - 22.08.2012

Ömrümün Son Günü Gelecek Olsanda Bekleyeceğim Seni ASKERİM..
    *korkarım aşkımın şiddetinden*

91/2