Merhaba.
Konununda başlığından anlayacağınız gibi bayan üyelerimizden bir çok kez erkek üyelerden rahatsız edici mesajlar alındığına dair şikayetler geliyor bana. Bu konuda kesin ve net konuşuyorum bir daha bir üyemden rahatsızlığini beyan ettiği takdirde her kim olursa olsun cezasını bizzat kendim vermekten geri durmayacagim.
Burası ne arkadaşlık sohbet sitesi nede başka bi türlü site buradaki bayan arkadaşlarımız eş,sevgili yada kardeşlerinin şafaklarini saymak için vakit geçiriyorlar.
Saygilarla By Darklord
biz asker sevgilileri, kardesleri, yakinlari olaraktan kimseyle burada o sekilde asla konusmariz bunu herkez bilsin. egerkide yanlis düsüncelerle sitemize üye olan kisiler olursada, cezasini vermekten kacinmariz..
adminimiz, abimiz, kardesimiz olaraktan bu konuya duyarlilik gösterdigin icinde sana tesekkür ederiz..
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya