hehe emeğe saygı kardeşim uğraşmışsan güzel olmuştur tartışmaya ne gerek var![]()
Merhaba;
Belki Bilenleriniz vardır 2007-2009 arasında 10.000 üyelik bir sitemiz vardır sitemizin aktif olduğu tarihlere ait arşiv görüntüleri aşağıdaki linklerdedir.
İlk Göz Ağrım, Duygulanıyorum bu siteyi hatırlayınca kaç geceyi uykusuz sabah etmiştim Pc başında
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
hehe emeğe saygı kardeşim uğraşmışsan güzel olmuştur tartışmaya ne gerek var![]()
(>|~~İßRAHİM~~|<)
kapanmamismiydi bu site??
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
Kapalı zaten, archive sitesi sitelerin belirli tarihlerde ekran görüntüsünü bu şekilde kayda alır. Örneğin googlenin 10 yıl önceki halini görebilirsiniz o siteden.
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
vayy okadar anlamıyordum biraz anlatırsan kapatırım ben bu işi DARK LORD ^^
(>|~~İßRAHİM~~|<)
Bendede var ama eski yedekler açmayı düşünüyorum hala aslında
Neyi anlatalım memati
bu kapanmış siteleri felan bilişim öğrencisiyim merak var ^^
(>|~~İßRAHİM~~|<)