hayırlı olsun sedacım..
Merhaba..
Askerin Yari , Yarim Asker Nickli Arkadaşlarımız Siteyi Benimsedikleri İçin Yönetim Kadromuza Alınmışlardır..
Asler Olduğum İçin Nette Takılamıyorum Gözümden Kaçan Arkadaşlara Diğer Admin'lerim Hakkını En Kısa Süre İçinde Verecektir Zaten
Saygılarımla
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
hayırlı olsun sedacım..
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
hayırlı ugurlu olsun
ѕєηιη тєηιη вєηιм нυzυя уєяιм ; ѕєηιη кσкυη вєηιм ηєƒєѕ αℓмα ѕєвєвιм
hayırlı olsun.
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
hayirli olsun kizlar.. 2 gün girmedim siteye neler olmus![]()
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~
hayırlı olsun arkadaşlar![]()
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
Hayırlı olsun kızlarAllah utandırmasın inş.
Ahmet & Buket
Askerin Yari , Yarim Asker Bu İki Arkadaşımızın Yetkileri Genişletilerek Süper Mod Seviyesine Yükseltilmiştir. Yanlış Yapayım Demeyin Banı Yersiniz Diye Söylüyorum![]()
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
hayırlı olsun kızlarrr![]()
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış
hayirli olsun ikinizede..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~