+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 23 Toplam 35 Sayfadan BirinciBirinci ... 13 21 22 23 24 25 33 ... SonuncuSonuncu
Toplam 345 adet sonuctan sayfa basi 221 ile 230 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Mehtap Sayanlar

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teşekkr edrim neslicim.....

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gözünüzaydın kızlar.. darısı şafaklarımızın başına inşallah
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bizim mehtaplar bitti boş kaldı burası ama yaaaa

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Tezkereci Asker EsranınUmudu is on a distinguished road EsranınUmudu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

artık 90/lerin ve diğer gidecek olan devredekiler mehtap sayacak
    Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
    Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.

ESRA & UMUT
    89/4 KIBRIS

olmuyor ki kardeşim ya hani 90/1 yakınları nerdeeeeeeeeee mehtaplar

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

eet yaaa hani 90/1lerrrrr

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

Kıdemli Asker PrEnSeS is on a distinguished road

kızım bişey kalmamış 14 gn sona mı gelio enişte

ayy nası sevndm yaaa

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

hatıcee ya senın nasıl 12 mehtap benım kac oluoo yada bennde mı mehtap sayıyorum

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

hee ızıne yaklasan her gune mehtap denılıyomus pardonn benım mehtabım bes ay tezkerede bes ay cuunku ızını kullandırmıyolarr offf

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Benim aşkımda haziranda gelicek ama gunu belli omadıgı için sayamıyorum daha gunu belli olunca allahın izniyle saymaya baslıcam ...

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

+ Konuya Cevap Yaz