gözünüzaydın kızlar.. darısı şafaklarımızın başına inşallah![]()
teşekkr edrim neslicim.....
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
gözünüzaydın kızlar.. darısı şafaklarımızın başına inşallah![]()
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
bizim mehtaplar bitti boş kaldı burası ama yaaaa![]()
![]()
![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
artık 90/lerin ve diğer gidecek olan devredekiler mehtap sayacak![]()
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
olmuyor ki kardeşim ya hani 90/1 yakınları nerdeeeeeeeeee mehtaplar![]()
eet yaaa hani 90/1lerrrrr![]()
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
kızım bişey kalmamış 14 gn sona mı gelio enişte
ayy nası sevndm yaaa
hatıcee ya senın nasıl 12 mehtap benım kac oluoo yada bennde mı mehtap sayıyorum![]()
hee ızıne yaklasan her gune mehtap denılıyomus pardonn benım mehtabım bes ay tezkerede bes ay cuunku ızını kullandırmıyolarr offf
Benim aşkımda haziranda gelicek ama gunu belli omadıgı için sayamıyorum daha gunu belli olunca allahın izniyle saymaya baslıcam...
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]