canımmm valla napcaz? aşkımın annesi de var kendi annemde var![]()
Arkadaşlar anneler gunu yaklaşıyor neler yapmayı planlıyoruz???
canımmm valla napcaz? aşkımın annesi de var kendi annemde var![]()
UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!
napcaz bende bilmiyom benim annem askımın annesi bilmiyom artık
Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]
Cok degerliler bizler icin ...
Bazen Laz olurum cikarim Karadeniz'e,
bazen Kurt olur inerim Anadolu'ya
bazen Turk olurum dolasirim Turkiye'yi ve dunyayi
ama sorarsan sen kimsin diye derimki ben bir Osmanli Torunu'yum
•๋●•๋ ҳ̸Ҳ̸ҳ oldugumde arkamda benden razi olan bir ES ve dostlar birakmak isterim Ҳ̸ҳ. ๋•●•
Ey kul! Etme dünya nazı Kıl namazı yarın kılarız diyenin dün kıldık cenaze namazını!!
iڪےT∂ηßﺙℓ
ben Aşkımın annesine fincan takımı almayı düşünüyorum,, annemede çiçek yaptırmayı düşünüyorum..
Elbet bir gün güneş bize de doğacak Umudum.. Seni sadece 460 gün değil bir ömür bekleyeceğim Birtanem..
Ölesiye seviyorum.. hasretle bekliyorum.. hersaniye düşünüyorum seni Hayat kaynağım.
ESRA & UMUT
89/4 KIBRIS
aslında benım duşuncem ne hedıye alırsak alalım her ıkı annelerımızde çeyızımıze koyuyorlar kullanmıyorlar yanı en azından kendı annemle kayınvalıdem oyle ben benım işime yarıcak bırseyler alıyorum mutfakla ılgılı kayınvalıdeme sekerlık caylık tuzluk aldım ama buyuk cok hoslar nasılsa ceyızıme koyucagından bı tasla ıkı kus mısalı![]()
gercekten yaklasıyor ne alsak ya gusel kullanıcakları bısı alsak.bn ya kahve yada cay makınası alcam
anneler gününde annem yanimda olmicak, artik sadece telefon edebilcem sanirim..
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Ve
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya
~ mEsUt & nAzLi ~
~ 89/4 KiLiS ~
~> TARIH OLDU <~