+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: özel günleriniz

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart özel günleriniz

arkadaşlar özel günlerinizde örneğin doğum günü sewgililer günü ws. günlerde aşkınız yanınızda olmasada onun için yazmak istedikleriniz...............

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Tezkereci Asker askerin yari66 is on a distinguished road askerin yari66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bugün aşkımın doğum günü ama ben onun yanında dahi değilim.........

Benden çok uzaklarda,yanımda olmasan da
    Seninle doğuyor güneş,yine seninle batıyor
    seninle başlıyor günüm,yine seninle bitiyor
    Seni dinliyorum bütün şiirler de,şarkılar da
    Seni yaşıyorum artık şehrim de,anılarda
    Benliğimde sen,aklımda yine hep sen
    Seni üzmesin bu yanlızlığım,gözyaşlarım
    Senin bu dünyada ki varlığın yeter banaCANIMSINN
    İyi ki doğdun,iyi ki varsın,iyi ki benim AŞKIMSINN

UZAKLARDA TÜTÜYORSUN GÖZÜMDE, İSMİN GEÇİYOR SÖYLEDİĞİM HER SÖZÜMDE, AYNI ANDA YAŞIYORSUN BENİMLE UNUTMAKİ BEKLEYENİN VAR ŞUAN GURBETTE!!!

Arkadaşlar bugünnn hayatımdaki en güzel gün.içim içime sığmıyor.ne yapsam diye şaşırıyorum.ALLAHIn bana verdiği en güzel armağan canım sevilimin doğum günü.

onu tanımadan önce hayattan sevgiye muhtaç herşeye kötü yanından bakan biriydim.çok yanlızdım.yüzüm neredeyse hiç gülmüyordu.yada güldüğümü onunla anladım.hayatıma girdi.herşey bir anda rengarenk oldu.hayat onunla anlamını buldu.beni sürekli mutlu ediyor.bende onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum buda beni mutlu ediyor ve bundan sonra yapıcamda.inşallah başarıyorumdur.arasıra kötü günlerde yaşasak da hepsi geçiyor.çünkü biz birbirimize daha önce hiç yaşanmamış duygularla bağlıyız.bu aşktan öte birşey.adını bilmediğimiz keşfedilmemiş saf güzelliği olan bir duygu.

evet bugün aşkımın doğum günü.22 yaşına girdi.dolu dolu yaşanmış bir 22yıl.tamı tamına 2 yıldırda aşığım ona ve inşallah sonsuza kadar sürecek bu aşkımız.çok seviyorum onu herşeyden çok.hayatımı onu mutlu etmeye adadım.onunla olgunlaştım.çok hata yaptım gereksiz çok şey ama anladım aşkım nbu hatalarımı ders aldım.hepsi seni çok sevdiğimdendi ama biliyorum gereksiz hatalardı.bundan sonra sana söz veriyorum olmuyacak hiç biri.

iyiki varsın canım sevilim hayatımda iyiki varsın diyorum.bundan sonrada hep ol olurmu .sensiz hayat çok anlamsız.aslında bugün benimde doğum günüm.çünkü seninle doğdum seninle yaşadığımı anladım.hayat seninle güzel yaşamak seninle anlamlı....

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN AŞKIM SENİ ÇOK SEVİYORUM

Alıntı yarim asker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yazdıklarını mektup olarak onada ilet bence bizden daha cok onun ihtiyacı var bu metni okumaya
    yazdim canim benİm...

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

bugun onemlı bıgun degıl ama onunbenımhayatımda oldgugu her an bana hedıye buyuzden hergunum onunla degerlı askerımcokozleıdm

buguün annemin doğum günü... dün küçük kardeşimindi.... yarında babişkomunn

Nereden
    Bursa

arkası arkasıyamı dogmus kız anne baba

ewet ciğerim tesadüf işte

Nereden
    Bursa

Standart 14.04.2010 kutlu olsun senle ben

Tam 2 sene önce karar vermiştik evleneceğimize askere gideyım geleyım alıcam senı dıyordu ve sembollemıstık ıkı yuzukle hayatlarımızıı beni istemeye geldı aılesıyle hersey daha guzeldııı işte tam bugun yuzuk taktıı banaa ve ezanlar okunuyordu

'' ezanlar şahıdımm senı bırakmıcam egerkı gun gelırde bırakırsam şeytana uyup bunu soyleyen dıllerım tutulsun bakan gozlerım kör olsun şeytana uyan kalbim dursun '' demiştii ogun bugundür tek bir kavga tek bir sürtüşme yaşamadık 3.senemizi bitirıyoruz daha saygızılıgını yada benım yaptıgım bır saygısızlık olmadıı

benı hayatımda tek mutlu eden ınsan benı hayatımda tek gulduren ınsan benı hayatında en one koyan ınsan

işte ben onu tam 2 sene once bugun sevmiştim

Bugun ayıın 14 ü aylardan nisan sene 2010 ilk gunki gıbı hala ıcımde tıtreyıslerın hala ıcımdekı heycanın dılerımkı o tıtreyısler o heycan hıc bıtmesın hayatımızda

14.04.2010
    çarşamba 10:47

Acemi Asker _SeviM_ is on a distinguished road

Allah daha uzun ömurler versın canım
    allahım daha guzel gunlere kavustursun hepımızı
    bu mutlulugundan dah cok mutlu olmanı dılıyorumm arkadasım

+ Konuya Cevap Yaz