Konu Kapatılmıştır
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 1 2
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: komik asker karikatürleri

Tezkereci Asker helen_1208 will become famous soon enough helen_1208 will become famous soon enough

sabah yorum yapanlara laf ediodun şimdi nie böle konuşuyosun sohbet oldu falan diodun alla alla
    helen

hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış

Usta Asker kral_devre is on a distinguished road

KaÇ kİŞİ yorum yapiyodu kİ sabahh hem bİz yorum yapiyorsak bİİlgİlİ yorumlar yapiyodukk ben bİ gİrdİm ben İsteyİm 89/4 50 tanee adam yiĞarimmmm abartisizzz benİm bİ sÜrÜ arkadaŞim askere gİdİyorr hepsİ de Şurda burda vakİt geÇİrİyorlar Şİmdİ sÖlerİm gelİp burda takilin dİyedee burayii daĞitirlar o yÜzden ÇaĞirmiyorum):

Tezkereci Asker helen_1208 will become famous soon enough helen_1208 will become famous soon enough

hı hı tabi
    helen

Wallahİ bakk yaa sen neden bana İnanmiyosunn

inandırıcı deilsin ondan
    helen

O zaman yalanci dİyosun yanİ Ölemİİİİ

Kıdemli Asker askernisanlısımerve is on a distinguished road askernisanlısımerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

biz sitemize laf söyletmeyiz sitemizin yeterince üyesi var ve yeterince insan güzel yorumlar yazıyorlar bunu begenip begenmemep insanın kendi düşüncesine kalmıs ama hala burdaysan begenıyosun demektır ıkıncısı herkezın iş yerinde net olmuyo bide bunu düşün istersen yada olsada nete girecek vaktı bırak oturacak vakti bulamıyo

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar , Konuyu Abuk Subuk Yerlere Çekmeden Muhabbetinize Paylaşımınıza Bakın.
    Şunu Herkesde İyice Bilsin Bu Sitenin Ne Yeni Üyeye İhtiyacı Var Nede Yaılan 3-5 Tane Yoruma.
    Burada Asker Ve Asker Yakını Olanlar İçin Hoş Bir Muhabbet , Paylaşım Ve Dertlerini Paylaşarak Daha Az Hasret Çekmelerini Sağlamak Bizim Amacımız.
    Hiçbir Maddi Çıkarımızda Yoktur.

HzN
    HzN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Tezkereci Asker HzN is on a distinguished road HzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Düzce

Son resme koptum ya
    TOZ PEMBE HAYALLER VARDI
    PEMBESİ GİTTİ TOZU KALDI