Sorun değil canım aksine zevk alıyorum biliyor musun
![]()
Herşeyim birtanem askerim..Bak ellerimle yaptım ben bunu
Memleket ve ikametimiz Düzce.20 Mayıs 2011 günü sülüsünü aldı askerim.Ve o dakikadan itibaren rotası Bilecik, yükü vatani görevdi artık. 22 Mayıs 2011 günü birliğe teslim oldu.Meslek seçimlerinde şoförlük seçimi yaptı ve şoförlük eğitimi için Bilecik'in Söğüt ilçesine gönderildi.55 gün acemilik eğitimi alarak dağıtım izni için Düzce'ye geldi.Artık rotası Van'dı..Buraya geldiğinde uçak biletini internet aracılığıyla beraber aldık.23 Temmuz 2011 sabah saat 07:00 de İstanbul Sabiha Gökçen'den uçacaktı Van'a.08:55 de inecekti uçağı ve aynı gün teslim olacaktı.Olduda..Şimdi Van İl Jandarma'da.Ama 2 hafta sonra şoförü olduğu aracın bulunduğu yere gönderilecek..Rabbim onu bana sağsalim kavuştursun başka birşey istemem
Artık hayırlısı demek düşüyor bizlere.Dualarım seninle askerim..Vatan sana,sen rabbime,aşkımız bana emanet.Seni çok seviyorum..
Konu CANIMSIN tarafından (08-02-2011 Saat 11:05 AM ) değiştirilmiştir.
TOZ PEMBE HAYALLER VARDI
PEMBESİ GİTTİ TOZU KALDI
Sorun değil canım aksine zevk alıyorum biliyor musun
![]()
TOZ PEMBE HAYALLER VARDI
PEMBESİ GİTTİ TOZU KALDI
Aynen öyle =))
TOZ PEMBE HAYALLER VARDI
PEMBESİ GİTTİ TOZU KALDI
Çoook teşekkür ederim canım =))
TOZ PEMBE HAYALLER VARDI
PEMBESİ GİTTİ TOZU KALDI
bundan bende istiyorumm ya çok güzeL oLmuşş :S
♥
460 VATAN İÇİN GERİSİ ''bizim'' İÇİN...
♥
[FONT=verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif][/FONT]
éSra___♥___sézéR...![]()
91/3 ağRı d.beyazt
usta birliği belli olsunda bilgileri veririm :d
♥
460 VATAN İÇİN GERİSİ ''bizim'' İÇİN...
♥
[FONT=verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif][/FONT]
éSra___♥___sézéR...![]()
91/3 ağRı d.beyazt