kendımı cektım artık hayatımdan cıkardım o bunu ıstedı ertesı gunude pskın pıskın konusuyor bısı olmamıs gıbı. ben vazgectım ınanmıyorum bu ılskıye artk
askerle acemı bırlıgınde konusuyorduk.dagıtım ıznıne geldı.bn geldıgını bılmıyorum evın onune gelmıs bn geldım camdan bak dedı baktım asagıya ınıcektım bı heyecanla gelme dedemı doktora goturcem dedı.ne msj cektı nede aradı sonra.ertesı gun ogleye dogru napuyosn dıye msj cekıyor bana.bnde tlfunu kapadım 1 saat sonra acmam gerektı actım arıyor.buyur dedım ne solıceksen sole dedım oylemı dedı bana evet dedım tmm bb dedı bnde kapadımbnmle zaman gecrmek ıcınmı konusuyor neden boyle yapıyor.artk ne yapmam gerek bana yardımcı olurmusunz...artk bu ılıskıyı unutayım mı.
TEK GERCEGİM...
kendımı cektım artık hayatımdan cıkardım o bunu ıstedı ertesı gunude pskın pıskın konusuyor bısı olmamıs gıbı. ben vazgectım ınanmıyorum bu ılskıye artk
TEK GERCEGİM...
yaparım m.etme canım su saatten sonra yaparım hep yanndaydım ama deger vermek bosmus hadı bakım bunun daha usta bırlıgı var .elıme dusucek ama umrumda deıl baska kapıya
TEK GERCEGİM...
ya canlarıımmm bnde okudum yazdklarınızı. yorm yapmk istiorm burcucum sen üstne düşme arama o ararsada tersleme norml konş tam bişe derkn nese bnm kapatmm lazm de sinr olur braz uzak durr bak nasl kıymeti anlck görüceksn
insan ne diyecegini bilmiyo offf yaa takma gulum valla
haklısınz kızlar hıc msj cektı dun cvp vermedım artk bnm ıcın bıttı.demek bn onun ıcın onmsızım gorsun o zamn ...
TEK GERCEGİM...
zeynebimmm bn denedm cünküüü öle sinri bozuluo ki küplere binio![]()
valla aferm hee![]()