+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 2 Toplam 7 Sayfadan BirinciBirinci 1 2 3 4 ... SonuncuSonuncu
Toplam 65 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Şafak Kağıdı ve Alternatifleri

Acemi Asker sylms is on a distinguished road

Smile

Alıntı Yarim Asker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    460 sayfalı bi defter tutun ve her güne bir sayfa yazarak şafak sayın ) bitince cok güzel bi hediye olur
    ben 400 yapraklı yani 800 sayfalık bi defter tutuyorum , yazmayı seviyorum ve güzel yazıyorum. Sahibi heyecanla onu alacagı günü bekliyor
    merhaba, bende gittiği günden bu yana defter tutuyorum ve hergün yazdığıma inanamıyor =)
    ara arada bazı sayfalardan fotokopi çekip gönderiyorum
    yazınızın altında Hatay görünce birden heyecanlandım, çünkü o da Hatay'da =)
    bu arada bu şafak karalama türkiye haritası bulamadım nette, acaba nette yokmu? bunu bir yerden mi almamız gerekiyor? bilen varsa paylaşabilirse sevinirim.

Acemi Asker sylms is on a distinguished road

merhaba =))
    peki nerden bulabilirim bu çizelgeyi? olmadı zaten kendim yapıcam bişiyler düşündüm kesin onu görüncede çok şaşırcak
    böle aklınıza gelen kendi yaptığınız yada aldığınız orada onları küçücükte olsa mutlu eden şeyler varsa paylaşırsanız çok seviinirim. mesela bu şafak harita karalama yeni öğrendim ve hemen alıp yada yapıp göndericem )
    bu arada sizin şafak kaç?

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mrb sylms aramiza hosgeldin..
    benim bir tane safak kartim var, tükiye haritasi var birde 460 günlük kendine takvim yaptim. bunlarla zaman gecirmeye calisiyorum..
    safak 389.. senin safak kac?
    Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
    Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
    Ve
    Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya

~ mEsUt & nAzLi ~
    ~ 89/4 KiLiS ~

~> TARIH OLDU <~

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

merhaba... bende aranıza yeni katıldım (biraz geç katıldım ama olsun) bende aşkım beni ne zaman aramış ne kadar konuşmuşuz bunları küçük bir deftere yazıyorum aşkım biliyo ama yazdığımı askerden geldiğinde o defteri benden alıcakmış.. kısmetse temmuzda evleniyoruz zaten bende o defteri evimin en güzel köşesine koycam.. şafak 77 buarada

Cezalı Üye NiL_Cen_Ay_Giz is on a distinguished road
    Nereden
    Bursa

bencedeee canımmm gızlı bı dolabınız olsun bende bı kutu yaptım cok guzel bı kutu ıkımıze aıt ıcınde sevgılımle bu zamana kdr ılk yaptıgımz seyler var ılk gıttıgımz sınema bıletlerı ılk aldıgı gul ılk taktıgımz yuzuklerımız ılk hatlarmız bana aldıgı toka ıkımızın kunyelerı sevgılımın asker kunyesı asker sapkası bıtmıs ona aldıgım ılk parfum onun bana aldıgı ılk parfum bana yazdıgı ılk kucuk bı parca soz cebıme sıksıtırmıstı ona gıttıgım otobus bıletlerı taktıgımız yuzuklerın kutusu daha bısuru sey aklıma gelenler bunlar onları arada acıyorum ve eskılerımızı hatırlıyorum ben plakalardan baslıcam yenı bı defter alıp zaten yazıyorum suan bı defter plakalara gecınce baska bı deftere gecıcem en guzelı

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bende beraber gittiğimiz ilk sinema biletlerini, bana aldığı ilk çikolatayı filan saklıyom bazen takılırdı bana canım çikolata çekti getir de yiyim şunu vermemiştim ama ben
    biri var solumda / soluğumda...

Nereden
    Bursa

bozulur ye barıdee kabını sakalrsın bee canımmm ben olsam yemıstım dayanamam cıkolatayaa bana gonderbılrısın

valla canım onca zaman yemedim bu saatten sonra da yiyipte zehirlenmeyelim kalsın

sıcak bi yer olmadığı için burası hiç erimedi olduğu gibi duruyo

Nereden
    Bursa

hımm olsun bakalımm onca para verıdnz cıkolata ıcın o para kolay kazanılmıooo nıye ısraf edıonuz bakemmm

saka maka ama boyle seyler hıc unutulmazz