Yönetici Arkadaşlarım Biri Yardın Etsın Bu Arkadaşa
cümleten selam arkadaşlar
ben şuan hakkari ceza infaz kurumunda askerlik yapan 90/2 denge kaybıyım))
arkadaşlar biliyorum kurallara aykırı ama sitenizi yeni bulduk burda vatani görevini yapan 35 askeriz
malum burda nete pek girebiliyoruz çarşı zaten yok
şafak kağıdı istiyoruz ama öyle özene bezene yapılmasına gerek yok sıradan bişe yani
ve bu lanet pc her siteyede girmiyor indirme siteleri falan
arkadaşlarım benden şafak kağıdı istiyor bu konuda bana yardım edebilecek varmıdır???
en zor istek benim oldu heralde
Şafuck: 105
![]()
Yönetici Arkadaşlarım Biri Yardın Etsın Bu Arkadaşa
Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN
İlgileniyorum DarkLord.Öncelikle hoşgeldiniz diyorum sana ve arkadaşlarına.Umarız ki keyifli vakit geçirirsin.Yalnız saygı çerçevesi içinde olsun şafak sayımımız.Ne demek istediğimi ben derken siz anlayınŞafak kağıdı isteğinden önce sitemizin üyelerine bir duyurusu vardır.Öncelikle duyuruyu okumalısınız.Şuan için şafak kağıdı isteğiniz dikkate alınamıyor ne yazık ki...
TOZ PEMBE HAYALLER VARDI
PEMBESİ GİTTİ TOZU KALDI
anlıyorum
açıkcası kurallarınızı okuma gereği duymadım çünki bende forumlarda moderatörlük yaptığım için genel forum kurallarından haberdarım.
tşk ederim yinede zaten süre dolana kadar çoğumuzunda teskeresi gelmiş olur sanırım))
son cümle içinde özür dilerim askerlik denilince erkekler akıla geldiğinden gerçek manada bi bayan göreceğimi düşünmüyordum açıkcası forum genelinde
sitenizde sessizce ve keyifle gezineceğimden emin olabilirsiniz...
Jandarma Onb. Nurhak Çelik... Saygılar
Şafak:104...
Konu Absolon tarafından (07-14-2011 Saat 12:23 AM ) değiştirilmiştir.