+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hakkariden slmlar

Bin Başı Absolon is on a distinguished road Absolon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Thumbs up Hakkariden slmlar

cümleten selam arkadaşlar
    ben şuan hakkari ceza infaz kurumunda askerlik yapan 90/2 denge kaybıyım ))
    arkadaşlar biliyorum kurallara aykırı ama sitenizi yeni bulduk burda vatani görevini yapan 35 askeriz
    malum burda nete pek girebiliyoruz çarşı zaten yok
    şafak kağıdı istiyoruz ama öyle özene bezene yapılmasına gerek yok sıradan bişe yani
    ve bu lanet pc her siteyede girmiyor indirme siteleri falan
    arkadaşlarım benden şafak kağıdı istiyor bu konuda bana yardım edebilecek varmıdır???
    en zor istek benim oldu heralde

Şafuck: 105

Kral DarkLord isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. DarkLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yönetici Arkadaşlarım Biri Yardın Etsın Bu Arkadaşa
    Bir elimde SİLAH Bir Elimde KURAN, Bak Geldi diyorlar şehitlik sıran, Babam'da olsa karşımda duran,Önce VATAN sonra VATAN

HzN
    HzN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Tezkereci Asker HzN is on a distinguished road HzN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Düzce

İlgileniyorum DarkLord.Öncelikle hoşgeldiniz diyorum sana ve arkadaşlarına.Umarız ki keyifli vakit geçirirsin.Yalnız saygı çerçevesi içinde olsun şafak sayımımız.Ne demek istediğimi ben derken siz anlayın Şafak kağıdı isteğinden önce sitemizin üyelerine bir duyurusu vardır.Öncelikle duyuruyu okumalısınız.Şuan için şafak kağıdı isteğiniz dikkate alınamıyor ne yazık ki...
    TOZ PEMBE HAYALLER VARDI
    PEMBESİ GİTTİ TOZU KALDI

Bin Başı Absolon is on a distinguished road Absolon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

anlıyorum
    açıkcası kurallarınızı okuma gereği duymadım çünki bende forumlarda moderatörlük yaptığım için genel forum kurallarından haberdarım.
    tşk ederim yinede zaten süre dolana kadar çoğumuzunda teskeresi gelmiş olur sanırım ))
    son cümle içinde özür dilerim askerlik denilince erkekler akıla geldiğinden gerçek manada bi bayan göreceğimi düşünmüyordum açıkcası forum genelinde
    sitenizde sessizce ve keyifle gezineceğimden emin olabilirsiniz...

Jandarma Onb. Nurhak Çelik... Saygılar
    Şafak:104...
    Konu Absolon tarafından (07-14-2011 Saat 12:23 AM ) değiştirilmiştir.

+ Konuya Cevap Yaz