$@f@k--->>43 başka yok![]()
slm bizim şafağımızda 254 çok zor geçiyo günler ama her gün birbirimize daha çok yaklaştığımızı düşündükçe biras olsun rahatlıyorum.çok özledim herşeyimi))):
$@f@k--->>43 başka yok![]()
кαℓвιη öмüяℓüк вєη∂є ємαηєт
şafak__104) hsnoya.blogcu.com bekLerim
![]()
$@f@k--->>>41 k€r€ maşaLLah![]()
кαℓвιη öмüяℓüк вєη∂є ємαηєт
240 gün kaldı herşeyimle kavuşmamıza.dört ayı geride bıraktık kaldı sekiz ay inşallah bu sekiz ay da geçecek ama çabuk geçsin ya çok özledim onu çooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk):
merhaba ben aranıza yeni katıLdım.. benimde herşeyim askerde ve burda onsuz dayanmak sabretmek çok zor günler saniyeler geçmiyo onsuz..şafağımız 360 .. bayramlar gelio onsuz o benden ben ondan uzakta dayanmaya çalışıyoruzonu çok özlüyorum sırf orda üzülmesin diye ona çok belli etmemeye onu neşelendirmeye çalışıyorum telde ama bazen dayanamayıp ağlıyorum ebn ağlayınca onunda sinrleri bozuluyo..sevdiğim yazıcı ve odasındaki telden onda ulaşabiliyorum ama hafta sonları arıyorum hafta içi komutan oluyo arama yakarsın bni filan dedi bna ama dün çok önemli bişeyden aramak zorunda kaldım odasını sanırm komutan vardı kapandı bi dha aradm bna çok kızdı bağırdı akşm aryıp senle sonra konuşcaz dedi sizce orda soğurmu benden ya çok kızdı bugünde hiç aramadı nolur fikrlerinizi yazın
birilerinden akıl almaya ihtiyacım varbiz 3 yıldır birlikteyiz ailelerimiz bile karşı çıktı sonunda kabullendiler bizi ayuıramayınca ya orda benden ayrılırsa nabarım
lütfen fikrlernizi yazın askerdeyken soğurmu acaba off :'(
360:d
helen
hangi geceye zincir vurmuşlarda sabah olmamış