+ Konuya Cevap Yaz
Sayfa 1 Toplam 11 Sayfadan 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 109 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sulem icin Günes doguyor :)

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Sulem icin Günes doguyor :)

canim sulem artik SAFAK DOGAN GÜNES demenin vakti geldi kuzucum

sonunda safagini cok pis yedin sulem, darisi artik bizlerin basina

enisteye söyle seni sakin üzmesin, senin arkanda kocaman simdiaskerim.com ailesi var ona göre kızzkızzkızz

Allah mutlulugunuzu daim etsin kuzum..

beni (bizi) sakin unutma valla yoksa cok pis aglarim..

deli nazlin ve simdiaskerim.com ailesi

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayy çok pis duygulandım nazlım yaaa... aminnnnnnnnn canım darısı sizin basınıza. heheh nazlım sen varken beni üzebilir mi yaaa çok pis tırsıyo biliyosun Allahım seni de her daim mutlu etsin nazlım... seni nasıl unuturum beaahh deli nazlımmmm kuzucum senin ve abicik in yeri apayrı söylememe bile gerek yok ikinizde biliyosunuz (bilmiyoruz diyinde görün olacakları )

~ Güzin Abla ~ M-N-2009 will become famous soon enough M-N-2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben adami iste böyle dugulandiririm
    hele bi seni üzsün mesafe filan anlamam gelirim türkiyeye bulurum enisteyi, gerisini artik o düsünsün

yani abicikle özelligimiz bu bagimlilik yaratiyoruz bizi sevmeyenin basina tas düssün
    beni unutani... (doldur bi zahmet bosluklari canim ama pis tarafindan olsun )

AMIN sulem insallah cok mutlu olcaz hepimizde..
    kuzum senin mutlulugun benim mutlulugumdur artik. senin adina ne kadar cok sevindigimi tahmin bile edemezsin sulem

Tezkereci Asker divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 has much to be proud of divine1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hehe nazlım taş hafif kalır beah daha agır bi şey düşsün bence bu arada çok pis boşluk doldururum bilirsin sayende kazandım bu özelliğimi biliyorum nazlım canımsın benim...

Tezkereci Asker NeFesim is on a distinguished road NeFesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Gözün aydın tatlım senin adına cok sevindim bitirdin safagını darısı bizim basımıza...

Güneşin en sıcağında gördü gözlerim seni, Güneş senden insaflı ateşin yaktı beni, Susuz toprak çatladı yandı yüreğim yandı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin TIKLAYINIZ...]

çok teşekkür ederim neslicim.... aminnn kuzucum darısı sizlerin başına....

Alıntı divine1987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hehe nazlım taş hafif kalır beah daha agır bi şey düşsün bence bu arada çok pis boşluk doldururum bilirsin sayende kazandım bu özelliğimi biliyorum nazlım canımsın benim...
    düssün sulem hersey düssün
    sende benim canimsin sulem

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çok Pis Destek Olurum
    .

Acemi Asker DarkBlue is on a distinguished road DarkBlue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

vay be yedi bitirdi demek şimdi yeni bir hayata adım atıyor mutluluklar dilerim..

Emekli Yönetici CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR has a reputation beyond repute CenGaveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı DarkBlue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay be yedi bitirdi demek şimdi yeni bir hayata adım atıyor mutluluklar dilerim..
    Bende Bunların Hepsini Dilemiştim Zaten İçimden teyy
    .